FHM500 is geopend: Yolanthe poseert in meest sexy shoot ooit voor FHM!

apr 29 2020, 19:45 Girls
yolante martika de sanders fhm kopie
Het jaarlijkse FHM500-bal is geopend mannen! De openingsdans wordt verzorgd door niemand minder dan… Yolanthe! En ja, dat maakt ons hartstikke trots.
Dit jaar vieren we ons 20everjaardag. Wie jarig is, trakteert toch? Precies ja! Dus gaan wij de klassen rond met de lekkerste traktatie die we ons kunnen voorstellen: Yolanthe Cabau.
Yolanthe en FHM hebben een bijzondere historie. De brunette won in 2006, 2007 en 2009 de FHM 100 Sexiest -verkiezing, de voorloper van de FHM500. Tijdens haar rentree voor FHM , moest ze dan ook veel terugdenken aan die periode. Yolanthe: “Toen we deze shoot deden dacht ik veel aan die periode. Het was een beetje alsof ik terug in de tijd ging. Een ontzettend leuke tijd waarin er in korte tijd ontzettend veel gebeurde in mijn werk- en privéleven. Ik denk dat ik nu, ondanks alles, veel stabieler in het leven sta. Ik ben wijzer geworden door te vallen en weer op te staan.”

Pikant

Om na al die tijd weer zo sexy gefotografeerd te worden, was wel weer even wennen voor de superster die tegenwoordig in LA woont. “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha. Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk als een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk.”

20-jarig jubileum

Onze chef Chris Riemens is zo trots als een pauw. “Ik vind het te gek dat we na vorig jaar Katja Schuurman, nu Yolanthe hebben weten te strikken voor een fotoshoot met FHM . Yolanthe is een icoon. Een van de bekendste vrouwen in Nederland en een schoonheid die al jaren tot de verbeelding spreekt. Als drievoudig winnares had ik me geen beter model kunnen wensen om ons 20-jarige jubileum mee te vieren.”

Behind the scenes video Yolanthe Cabau

Zet je feestmuts op en pak een lekker puntje van onze digitale slagroomtaart. Dit gaat smullen worden. Na meer dan 10 jaar is Yolanthe terug in FHM. Hieronder staat de heerlijke behind the scenes video van Yolanthe Cabau op je te wachten. De fotoshoot + interview kun je straks bewonderen in de FHM500 2020, die eind mei verkrijgbaar is. Wij gaan even genieten van de video met Yolanthe. Enjoy, vriend!
Delen met
Ook interessant