Behind the scenes met de video van FHM500 Queen of the Century Sylvie Meis

mei 31 , 12:29 Girls
rest of the photo v2 kopie
Eindelijk kunnen we ‘m delen: de behind the scenes video van de FHM-shoot met onze Queen of the Century: Sylvie Meis. Na twintig jaar is ze terug met een van de beste shoots uit onze roemrijke geschiedenis. Absolutely fabulous!
Drie keer stond ze op de cover van ons blad. In 2003 won ze de titel Meest Sexy Vrouw van Nederland. In de ruim twintig jaar daarna groeide ze uit tot een van de grootste sterren van ons land. Niet alleen van Nederland, maar ook van Duitsland. Bloedmooi is ze altijd geweest, maar er komt veel meer bij kijken om zo lang aan de top te schitteren. Dit is een ijzersterke vrouw met persoonlijkheid, uitstraling en iemand die keihard heeft gewerkt voor haar succes.

Dromen

Zo'n titel moeten we natuurlijk vieren met een waanzinnige fotoshoot. Die kun je nu checken in de FHM500, die je hier online kunt bestellen . In het interview in de FHM500 zegt ze: "Ongelooflijk hoe snel de tijd is voorbijgevlogen. Ik woon inmiddels natuurlijk al heel lang in het buitenland. De afgelopen jaren waren turbulent met highs en lows, maar wat ik vooral kan zeggen is dat ik deze periode heel bijzonder vond. Ik heb dingen gedaan waar ik alleen maar van durfde te dromen, maar ik heb altijd geloofd in het najagen van dromen en het is ook allemaal gelukt."

"Ik ben altijd aan de top gebleven"

Dat lijkt ons een understatement. Maar waar is ze nou het meest trots op, als ze terugkijkt op de afgelopen jaren? "Ik denk uiteindelijk dat ik het meest trots ben op het neerzetten van mijn eigen merk en het feit dat ik telkens weer kan bewijzen dat ik niet stil blijf staan. Ik ben heel trots dat ik het heb gered in deze snel veranderende wereld, waarbij ik de overgang van klassieke media naar sociale media heb meegemaakt en dat ik altijd aan de top ben gebleven. Ik ben nooit een eendagsvlieg geweest."

Behind the scenes video

Wie ons al een tijdje volgt die weet dat we van elke fotoshoot ook een video delen. Eindelijk kunnen we die nu met jou delen.

FHM500 met Sylvie Meis

Wil jij het hele resultaat van de fotoshoot in FHM500 zien? Ga naar tabac-fragraces.nl en bestel jouw FHM500 !
Delen met
Ook interessant