FHM500-Spotlight: de sublieme ondernemer Puck Klaassen

mei 16 , 16:58 Girls
246775228 1064956424274835 8648313306462734228 n
Ze leeft haar ultieme leven. Is ondernemer, gaat lekker op de socials en is een plaatje om naar te kijken. We hebben het natuurlijk over Puck Klaassen. Deze 31-jarige meid is niet alleen een favoriet in het zakenleven en op sociale media, maar ook van FHM. Genoeg redenen dus om deze prachtvrouw vandaag eens even in het FHM500-zonnetje te zetten. Maak kennis met Puck Klaassen!
Er zijn van die vrouwen die aan het complete plaatje voldoen. We noemen dat ook wel: beauty en de brains. Ze zijn mooi, werken hard en hebben het innerlijk waar elke man van droomt. De knappe Puck is er daar zeker eentje van.

Puck Klaassen

We ontdekten de brunette in 2020 en dan weten jullie waarschijnlijk wel wat er dan gebeurde. Precies, ze werd per direct opgenomen in de lijst der lijsten. Leuk weetje: Puck is een slimme meid. Ze heeft namelijk haar master finance behaald. Dat kan niet iedereen van ons zeggen, hè mannen? Wij volgen deze slimmerik al een hele tijd op de socials en wij zijn van mening dat jullie iets missen als jullie dat niet doen. Daarom nemen we jullie natuurlijk met alle plezier even mee door onze favoriete foto's van haar.

Next Gen Talents

Als je Puck al een tijdje volgt, weet je hoe hard ze werkt aan haar eigen bedrijf. Nou horen we je denken: maar wat doet ze dan? Nou, ze runt Next Gen Talents. Dat is een full-service management agency voor exclusieve talenten. Denk daarbij aan content creators. Als we kijken naar van wie Puck het management doet, dan komen we een paar prachtige FHM500-parels tegen. Wie dan? Indigo Oord, Lies Zhara en Merel Beks. Stay tuned, want binnenkort zul je weer door het mooiste blad van Nederland kunnen bladeren om op zoek te gaan naar al deze prachtige dames!
Delen met
Ook interessant