FHM500-Spotlight: onze bijna ex-Oranjeleeuwin Lieke Martens

mei 22 , 20:58 Girls
2021 03 fhm lieke 05 0845v2 scaled 1
Lieke Martens is een van de redenen dat wij vrouwenvoetbal aanzetten als er gespeeld wordt. Maar gister kwam ze toch echt met schokkend nieuws. Ze heeft namelijk bekend gemaakt dat ze nog maar voor twee wedstrijden in actie zal komen als Oranjeleeuwin. Waar ze zeker niet zal verdwijnen is in de FHM500. Want Oranjeleeuwin of niet, Lieke hoort in de lijst der lijsten thuis!
'Hierna zal ik, weet ik nu al, met pijn in m'n hart afscheid nemen van jullie.'' Zo bracht de profvoetbalster haar statement naar buiten. Ze is dan ook de eerste Nederlandse voetbalster die een ware internationale ster is geworden in de voetbalwereld. Natuurlijk is het jammer, maar zo lang ze haar knappe koppie nog op sociale media laat zien, zijn wij blij!

Lieke Martens

De 31-jarige Lieke Martens versterkt als aanvaller al een tijdje de ploeg van Paris Saint-Germain. Ze heeft al meerdere prijzen gewonnen, wat wij natuurlijk wel begrijpen. We hebben het natuurlijk over de prijs voor wereldvoetbalster van het jaar, Europees voetbalster van het jaar, FHM's Mooiste Sportvrouw van het Jaar en beste speelster van het EK. Deze laatste prijs won ze niet zomaar, want dit heeft ze allemaal te danken aan haar drie doelpunten en één assist in zes wedstrijden. We kunnen gelukkig nog wel even verder genieten van Lieke, want op Instagram is ze lekker actief. Kijk gezellig mee naar haar mooiste foto's!
We kunnen op 31 mei en 4 juni nog genieten van alle prachtige acties van Lieke Martens in het veld. Hoe vaak ze zal gaan scoren tijdens de interlands tegen Finland is nog de vraag, maar wij geloven erin!
Delen met
Ook interessant