FHM’s Favoriete Fotografen: Frank Fandinho

nov 15 2023, 17:58 Girls
header frank
Je hebt van die mensen die het leven perfect begrepen hebben. Vertoeven op een heerlijk eiland als Ibiza en ondertussen jouw pure passie uitvoeren, zoals het fotograferen van verbluffende schoonheden. Deze man heeft al zijn passies op een briljante manier samengebracht in iets wat hij met recht zijn baan kan noemen. Wat nog mooier is, hij is gewoon enorm goed in wat hij doet, zeker niet onbelangrijk. Vandaag schijnen we onze lens op Frank Fandinho!
Pachophoto , luidt zijn naam op Instagram. Dat Frank er nog niet helemaal over uit was welke ‘fotografienaam’ hij zichzelf het best kon geven blijkt wel uit het feit dat we verschillende namen voorbij zien komen. Pacho Fandiño zien we eveneens regelmatig voorbijkomen, net als Frank Fandinho. Voorlopig houden we het op het laatste, de naam die boven zijn magische collectie Instagram-foto's reikt.
Bij zo'n naam denk je in eerste instantie wellicht aan een Braziliaanse sambavoetballer, maar niets is minder waar, deze fotograaf probeert zijn samba op de gek te zetten door de mooiste vrouwen van deze Spaanse eilanden op de kiek te zetten. Of naja, proberen? Dat lukt de man alleraardigst.

Spaanse zon

Deze Spaanse fotograaf, voorheen woonachtig in Barcelona, heeft zich nu gevestigd op Ibiza. Daar zet hij de allermooiste dames op de kiek. De meest parelachtige plekkies van het eiland zoekt ‘ie op en vervolgens gaat de man aan de slag. Dit is dan weliswaar niet op Ibiza, maar op een ander Spaans eiland: Lanzarote. Hoe doet ‘ie dat, nou, dat zie je hier.

Frank Fandinho

Een ding is zeker: na een shoot met Frank staat de thermometer op leveltje Koeweit. Er is verder helaas weinig over deze kunstenaar bekend, dus kunnen er niet te lang over uitweiden helaas. Waar we wel genoeg van te vinden hebben zijn de zalige kiekjes die de man maakt. Het resultaat, dat mag er echt zijn. We lichten een selectie foto’s voor je uit, enjoy!
Delen met
Ook interessant