FHM’s Favoriete Fotografen: Russell Pearson

apr 14 2020, 18:00 Girls
favorieten
FHM besteedt met alle liefde aandacht aan de mooiste vrouwen ter wereld. Maar denk je dat al die mooie foto’s uit de lucht komen vallen? Precies. Daarom gaan we vanaf nu onze lievelingsfotografen in de spotlight zetten. Dit keer ligt onze aandacht bij Pearson">Russell Pearson.
Vandaag ligt dus de focus bij Russell Pearson. “Hmm, die naam komt heel erg bekend voor. Ik kan alleen niet plaatsen waarvan precies”, horen wij je denken terwijl je hersenen op hol slaan. Als je wel weet waar die naam vandaan komt dan proosten we er één op jou vanavond. Dat betekent dat je goed bij de les blijft. Hij is namelijk een vaste fotograaf van FHM Shoots. En daar zijn wij meer dan tevreden over. Daarom besteden we vandaag extra veel aandacht aan onze geliefde fotoprofessional.

Fantastische portfolio

Russell is gestationeerd in Nederland. Hij komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk maar spreekt naast Engels ook vloeiend de taal van de lage landen, Nederlands. Is ook niet heel gek want de fotograaf is naast fotograaf, ook werkzaam bij KLM. Al 23 jaar is hij aan het werk bij de luchtmaatschappij op Schiphol. Dat doet ‘ie goed. We vragen ons af waar hij de tijd vandaan haalt. Vooral als je zijn fantastische portfolio bekijkt, dan merk je hoeveel tijd hij eraan besteed. Natuurlijk heeft hij een groot aantal mapjes op z’n cloud of geheugenschijf met alleen maar pikante kiekjes van de allermooiste en heetste dames. Maar, dat is niet het enige. Deze talentvolle jonge God doet namelijk ook werk voor National Geographic, BBC Earth, WWF, Digital Camera World, FHM en nog een aantal andere grootheden. Kortom, de man is een fotografisch mastermind. En blijkbaar op twee plekken tegelijk.

Dagelijkse dosis schoonheid

De Engelse fotograaf weet de FHM-site aardig te vullen met grandioze plaatjes. Hier worden we met z’n allen erg gelukkig van. Check daarom zijn meest recente werk van de beauties Lies Zhara en Roosje . Je snapt inmiddels vast wel waarom wij hem zo erg waarderen. Check dus ook zijn Instagram-accoun t. Druk op het knopje followen en ontvang je dagelijkse dosis schoonheid in je tijdlijn. Hieronder alvast een voorproefje van zijn heerlijke verzameling prachtige dames.
Delen met
Ook interessant