Emily Ratajkowski is terug en schittert in nieuwe muziekvideo Travis Scott

jan 29 , 12:06 Girls
download 8
In de nieuwste muziekvideo I Know? van Travis Scott krijgt het begrip sensueel een nieuwe wending dankzij de schitterende verschijning van niemand minder dan Emily Ratajkowski, gehuld in mooie lingerie.
De video, met een twist vol van seksualiteit en intrigerende liefdestriangel, zet Emily zich samen met Travis Scott en model Anok Yai helemaal in de schijnwerpers. Absoluut eventjes de moeite waard om te checken zometeen.

Boost

Ratajkowski’s aanwezigheid in de muziekvideo van Robin Thicke's Blurred Lines in 2013 betekende een flinke carrièreboost. De video behaalde een duizelingwekkende 878 miljoen views op YouTube en daarmee werd Emrata in één klap wereldberoemd.
Sindsdien heeft Emily niet stilgezeten en haar merk met succes opgebouwd, met een indrukwekkende schare van meer dan 30 miljoen volgers op Instagram. Haar laatste muzikale escapade dateert van 2016, toen ze schitterde in het nummer 'Inseparable' van de Russische artiest Dima Bilan.

Emily Ratajkowski

In deze meest recente video heeft Ratajkowski een tof retro Inter-shirtje aan, maar trakteert ze ons ook op nieuwe topscènes waarin ze gehuld is in mooie lingerie. Gedurende de hele video fungeert Emily als de godin van Scott, waarbij ze door het hele huis dartelt en de temperatuur flink doet stijgen.
Hoewel Ratajkowski al een poosje niet meer in de muziekvideowereld speelde, blijft haar invloed onverminderd sterk. Het begon dus allemaal met Blurred Lines, waarna ze uitgroeide tot een van de meest gevolgde modellen op Instagram, haar eigen merk lanceerde en constant de headlines haalde, ditmaal zonder zich te vertonen in muziekvideo's.

I Know?

Met haar onverwachte opduiken in I Know? bewijst Emily Ratajkowski wederom alles in zich heeft om de aandacht vast te houden. Dat wil je natuurlijk niet missen, check de beelden hieronder.

Kiekjes

We delen natuurlijk ook nog een paar zalige kiekjes van Emrata !
Delen met
Ook interessant