Dit zijn de mooiste foto’s van het FHM500-lanceringsfeest in de Jimmy Woo

jun 16 , 17:58 Girls
6669a8d9bfc0a
Het is inmiddels alweer bijna twee weken geleden dat we de FHM500 2024 uitreikten. Daar hoorde natuurlijk een dik feest bij en dit hebben we dan ook zeker waargemaakt in de Jimmy Woo in Amsterdam. Omdat wij nog steeds aan het nagenieten zijn van deze avond en nacht, delen wij met alle plezier de tien mooiste foto’s van die avond. Eén ding was namelijk zeker: de FHM500-chicks zagen eruit om door een ringetje te halen! Nog meer redenen om een blad te scoren dus!
Wat hoort er bij een FHM500-lanceringsfeest? Precies, FHM500-vrouwen. Nou, die groep representeerden ze weer als de beste met z’n alle in de Jimmy. Natuurlijk moest dat allemaal vastgelegd worden bij de FHM-Wall voor de club en tijdens het dansen in de club. Wij zetten een paar van die knappe vrouwen voor je op een rij en dan durven wij te wedden dat jij volgende keer de eerste bent die een kaartje koopt!

Jimmy Woo

Vrijdag 31 mei was het dan eindelijk zo ver, de grote releaseparty in de Jimmy Woo. Want eerlijk is eerlijk, bij een FHM500-lancering hoort ook een mega vet feest. We kunnen je wel weer vertellen dat het er een was voor in de boeken. Hoe we dit volgend jaar gaan overtreffen is nog de vraag, maar dat we met z’n alle de grootste lol hebben gehad is één ding dat zeker is!

Party Time

Natuurlijk was er bij binnenkomst een grote wall waar je foto’s kon maken. Dat was niet het enige, want als je eenmaal in de club zelf kwam, viel de photobooth natuurlijk ook meteen in de smaak. Iedereen zag er geweldig uit en daarom delen wij met alle plezier de mooiste foto’s van die avond met jullie. Als je hierna nog geen genoeg hebt van al die mooie vrouwen, dan is het kopen van de FHM500 een heel goed plan!
Delen met
Ook interessant