Dit zijn de 5 mooiste fitgirls uit de FHM500 van 2024

jun 13 , 12:25 Girls
instagram wendie vlaar
De FHM500 staat als gewoonlijk weer ram vol met de meest prachtige dames. We lichten er graag vijf voor je uit, die waarschijnlijk vaker in de gym te vinden zijn dan wijzelf. Hopelijk geeft het je een goede dosis motivatie om dan vanavond toch maar te gaan. We zien hier de mooiste fitgirls die Nederland rijk is, maar mocht je ook nieuwsgierig zijn naar de andere 495 pareltjes die erin staan, raadden we je aan op een product van TABAC te kopen en dan krijg je het mooiste magazine van ons land er gratis bij. 

5. Lindsey van der Hoeven #138

De ultieme fitgirl die zonder twijfel haar weg zal vinden naar een succesvolle modellencarrière. Met zo'n verbluffend uiterlijk is het vrijwel zeker dat dit haar roeping wordt.

4. Nienke van Schijndel #83

Op social media laat Nienke zich volledig zien, maar in het dagelijks leven is ze juist heel verlegen en introvert. Van Nederlandse bodem maar bevindt zich tegenwoordig op het zonovergoten Bali. Daar ontstaat weer hele fijne content door, dat wij dan weer kunnen bewonderen. Oftewel, een win-win situatie.

3. Rachel John #59

Met die volle bos bruine krullen en prachtige lach zou je bijna vergeten dat ze je zo tegen de vlakte weet te werken met haar kickboks-skills. Ze heeft al heel wat successen weten te behalen, op een leeftijd van 23 jaar. Zo is ze covermodel, wat we heel goed begrijpen. Ook heeft ze dit jaar een plekje in de top100 van de lijst der lijsten weten te behalen, wat net als al het andere: een applausje verdient.

2. Viënne Marly #43

Viënne is zo’n beeldschone fitgirl dat het ons direct motiveert ook maar eens de gym in te duiken. Wat nog meer zou motiveren is als ze ons zou aanmoedigen, maar we begrijpen ook heel goed dat je niet alles kan hebben in het leven. Viënne lijkt daarentegen wel alles te hebben, want ze is ook al een ster in Call of Duty.

1. Wendie Vlaar #16

Wendie is onze fitgirl van dit jaar en dat begrijp je meteen als je haar Instagram-pagina bekijkt. Naast het staan in de gym, staat ze ook goed op foto’s. Ze is namelijk model en daar willen we graag meer van blijven zien.
Delen met
Ook interessant