Dit zijn de 10 mooiste foto’s van Anna Nooshin

jun 20 , 17:58 Girls
6673f1d825ad8
‘‘Wie is volgens jou de mooiste vrouw van Nederland?’’ Die vraag stelden wij op de rode loper van ons FHM500-evenement. Wat denk je? Het meest gegeven antwoord is zonder twijfel Anna Nooshin. Geen wonder, deze vrouw is prachtig, slim, voortaan ook nog eens powermommy en ondernemend. Zien waar Anna in de FHM500 staat? Tot het einde van deze maand kun je de FHM500 nog scoren, dus doe dat nu!
Je hebt van die vrouwen die altijd elke outfit rocken, ook al trek je ze een vuilniszak aan. Anna is zo iemand en we overdrijven zeker niet. Met haar Iraanse roots windt ze iedereen om haar vinger, inclusief ons. Tijd om eens door haar Instagram te scrollen!

Anna Nooshin

Herinneren jullie je haar YouTube tijd nog? Weekvlogs, Iraanse recepten koken en Q&A’s, wij konden de hele dag wel naar deze prachtige vrouw kijken. Daar bleef het niet bij, ze groeide uit tot presentatrice voor bijvoorbeeld Holland’s Next Top Model. Misschien ken je NSMBL.nl wel. Wat denk je? Opgericht door Anna Nooshin. Ondernemend als ze is bleef het daar niet bij, want in 2016 startte ze haar sieradenmerk Anna+Nina. Tip voor jullie als je nog iets voor je vriendin wilt kopen, ga hier eens kijken! Scoor je weer punten mee.

FHM500

Deze 38-jarige hottie staat natuurlijk al jaren in de FHM500. Wij durven ook wel te zeggen dat ze er nooit meer uitgaat. In 2016 kwam ze meteen de lijst binnen op plekje 17 en haar hoogste notering was in 2018. Toen stond ze namelijk op plekje 9. Dit jaar heeft ze weer een fantastische plek weten te bemachtigen en als je wil weten welke dat is, dan kun je hier je FHM500 kopen! Hoe kunnen we haar met zulke hoge plekken overslaan in de rubriek 10 mooiste foto’s van? Niet, dus hier komen ze!
Delen met
Ook interessant