De Top 10 hoogste nieuwkomers in de FHM500

jun 06 2017, 21:00 Girls
elize
Hoewel Nederland overloopt van beeldschone vrouwen die zo'n beetje iedere Nederlandse man wel kent, zijn er ongekend veel vaderlandse parels die tot op heden onontdekt waren.
Gelukkig zijn wij bij FHM erin geslaagd ook deze ongerepte schoonheden op te takelen en klaar te stomen voor het grote publiek aan wie wij hun hemelse gestaltes willen tonen zodat iedere vrouwenliefhebber deze bloedmooie dames niet meer van zijn netvlies kan krijgen.
De vrouwen zijn goed voor een dampende redactieruimte. Wil jij ook het overzicht van de mooiste Nederlandse vrouwen op het moment? Bestel de FHM500 hier online of ga voor een gratis exemplaar naar de Etos en koop een TABAC-product.
In de FHM500 staan een aantal nieuwkomers, deze vrouwen stonden nog niet eerder in onze erelijst. De 10 hoogst genoteerde groentjes hebben we geselecteerd en voor jou klaargezet.
10. Sabine Schendstok (68)
Deze bloempoes is adembenemend. Ze ontleent haar schoonheid aan videoclips, reclamebureaus en is ook nog opgeleid tot psychologe. Voelen jullie ook een depressie opkomen?
9. Merrith van den Bosch (63)
Merrith noemt zichzelf een dagdromer en een interieurfan. Nadat wij haar Instagram in de smiezen kregen hebben wij ook dagdromen over Merrith, waarbij het interieur het tafereel niet overleeft.
8. Natasha Roger (55)
Niet te verwarren met Natasja Froger. Deze 1,74 meter lange creatie gaat als een speer voor Unique Models. Deed met haar luxe benen een gooi naar de titel Miss Benelux.
7. Iris Bavelaar (53)
Iris straalt meer vrolijkheid uit dan de zon. Haar innemende lach kan een deprimerende decemberdag nog zomerachtig maken.
6. Hinda Ferjani (51)
Exotisch, mysterieus en rete sexy. We herkennen een Yolanthe in haar jonge jaren en een vleugje Angelina Jolie. De speelse, doordringende blik waar Hindi de camera mee inkijkt geeft ons kriebels in de buik.
hin silk 400x400
5. Elise van der Horst (49)
Elise, a.k.a. EliZe kan een lekker potje zingen en deed wat presentatieklusjes. Ondanks dat haar carrière een beetje stil lijkt te staan, zijn wij nog steeds tot over onze oren verliefd op deze welgevormde Gooische brunette met hertenogen.
4. Sjimmie Heldoorn (43)
Sjimmie... het klinkt misschien als het nieuwe ‘alsjemenou’, maar het is vooral de naam van deze prachtige vlogger. Dat gezicht lijkt rechtstreeks uit een schilderij te zijn gewandeld. En wat een sex-appeal!
3. Maxime Heinsbroek (31)
Het is wachten totdat het grote publiek deze natuurlijke schone met de prachtige zomerse blik ontdekt, maar hierbij doet ze alvast een grote stap in de goede richting. Hoi Maxime!
1f64e260452f370073b401033393e5c3
2. Nienke Plas (24)
Nienke is een jonge moeder en loopt voor de rest uit. Waar de wereld vloggers begint te ontdekken, is Nienke al weer even bezig deze op de hak te nemen in haar hilarische vlogs. Deze komische dame houdt de stemming erin door naar andermans sores te kijken, dat leidt dan weer af van je eigen rotleven.
1. Puck Moonen (19)
We hielden ons hart vast toen Puck vorig jaar met haar racefiets op de grond flikkerde. Gelukkig viel het mee, want de stoere schoonheid stond binnen een oogwenk weer op de pedalen. Wanneer Puck haar spandex aantrekt en meedoet aan de Tour de France, hangen wij gegarandeerd voor de buis.
En nu als de sodemieter dat blad bestellen! Daar ga je jezelf, je vrienden of een mannelijk familielid heel erg blij mee maken. Hier bestel je 'm online
, of je wandelt even bij Etos binnen, want daar verkopen ze 'm ook. Zet 'm op!
Delen met
Ook interessant