Plus-size model Ashley Graham fotoshopt zichzelf als Victoria’s Secret Angel

nov 27 2017, 11:06 Girls
schermafbeelding 2017 11 27 om 110407
We weten allemaal dat de Victoria’s Secret angels in topconditie aan de start verschijnen van de jaarlijkse Fashion Show van Victoria’s Secret. Die vrouwen trainen zich een ongeluk man en hebben meer sixpacks dan een avondwinkel in de koeling. De angels zijn natuurlijk schitterend, maar de meeste mannen zien toch liever iets meer vrouwelijkere vormen.
Het zou daarom een mooie ontwikkeling zijn als Victoria’s Secret ook de kans zou geven aan de wat vollere vrouwen. Vindt ook Ashley Graham. Het plus size model dropte vorige week een foto waarin de welbekende vleugels op haar rug zijn gefotoshopt.
Qua uiterlijke kenmerken laat de lingeriegigant alle verschillende smaken voorbij komen. Van de blonde Zweedse met de blauwe ogen tot de donkere beauty tot de Aziatische pareltjes. Alleen qua lichaam is het allemaal maatje 32. De boodschap van Ashley lijkt duidelijk: Victoria’s Secret moet ook diversiteit showen in vormen.
Het zou sowieso geen kwaad kunnen als de fashion industrie afscheid zou nemen van maatje 32 als standaardmaat. Het zou het zelfbeeld van vrouwen in elk geval flink ten goede komen. Rondingen zijn ook gewoon veel sexyer dan het botten. Neemt niet weg dat we gaan genieten van de Victoria’s Secret Fashion Show, die in de nacht van dinsdag op woensdag om 04:00 uur zal worden uitgezonden. Nou gaat dat ons net iets te ver, maar gelukkig wordt het woensdagavond om 22:30 uur nog een keer uitgezonden.
Foto: Sports Illustrated
Delen met
Ook interessant