Met de Deense Amanda Corvenius wil je meteen naar dromenland

jan 29 2023, 10:00 Girls
fhm amanda corvenius
Het is weer zondag en wat staat erop het menu? Het heeft iets te maken met de kleuren rood en wit, het noorden, Scandinavië, vuurtorens, havens en het beeld van de kleine zeemeermin. Weten jullie het al? Inderdaad, we hebben een geschenk uit Denemarken gevonden. Haar naam is Amanda Corvenius en daar vallen we als een blok voor.
Hoe is jullie Deens? Want met alleen Knäckebröd, ‘Hej’ en ‘Hvordan har du det?’ ga je het niet redden. Voor deze prachtige wereldwonder moet je natuurlijk alles uit de kast trekken, dus een spoedcursus Deens stelt Amanda Corvenius vast wel op prijs.

Amanda Corvenius

Naast een spoedcursus Deens, val je vast en zeker in de smaak als je goed kan fotograferen. Jullie raden het vast al? Ze is model en staat onder contract bij het modellenbureau twomanagement. Met haar bruine ogen en blonde haren schiet je de perfecte plaatjes. We hoeven geen missverkiezingen meer te houden, want wij hebben de mooiste Miss al gevonden.
Op Instagram tikt ze bijna de 35K volgers aan, maar dat vinden wij bizar laag. Haar account is echt een genot om naar te kijken, niet normaal. Ze schittert op de gram, fenomenaal. Graag een groot applaus, voor niemand minder dan: Amanda Corvenius.
Delen met
Ook interessant