Dit zijn dé All Time Favorites van de afgelopen jaren

mei 29 , 12:28 Girls
victoria koblenko fhm 25
Vanavond is het dan eindelijk zo ver, de FHM500 wordt gelanceerd. Wij kunnen van trots niet meer stilzitten op onze stoel, maar jullie waarschijnlijk ook niet. Een van de brandende vragen is natuurlijk: wie is de All Time Favorite van 2024? Waarschijnlijk gaan er nu genoeg namen door je hoofd, maar je zult toch nog een paar uur moeten wachten. Om jullie alvast warm te maken, zetten we met trots de All Time Favorites van de afgelopen jaren op een rij.
Wanneer ben je nou een echte All Time Favorite? Nou, het zijn van die vrouwen die na jaren nog steeds niet vervelen. Legendarisch knappe vrouwen die al heel wat jaren in de FHM500 staan. Dit zijn de All Time Favorites van de afgelopen jaren!

2019: Katja Schuurman

We beginnen meteen met een typische All Time Favorite. Stiekem willen we elke dag over haar schrijven. Kennen jullie haar ook nog van de pikante scène uit Oesters van Nam Kee? Wij wel! Al jaren staat deze prachtvrouw in de top 100 van de lijst der lijsten en wij hopen dat zij daar nog lang en gelukkig in blijft staan.

2020: Yolanthe Cabau

Iedereen kent de prachtige Yolanthe Cabau, iedereen beaamt haar en iedereen droomt wel eens van deze brunette. Hoe oud je ook bent, Yolanthe is of je crush van een paar jaar geleden of je kan nu geen genoeg van haar krijgen.

2021: Victoria Koblenko

Victoria. Tja, deze hoeven we echt niet uit te leggen toch? In het jaar 2000, veroverde ze onze harten al als Isabella Kortenaer in de Nederlandse soapserie Goeden Tijden Slechte Tijden. Sindsdien is dat nooit meer veranderd. Fun fact: deze ultieme favoriet spreekt maar liefst zes talen!

2022: Kim Feenstra

Kim Feenstra, een van de mooiste modellen die we hier in Nederland kennen. Haar prachtige lokken, unieke uitstraling en beeldige schoonheid zorgen ervoor dat wij echt nooit meer genoeg krijgen van deze vrouw. Vandaar ook de titel van ultieme favoriet!

2023: Georgina Verbaan

Nog geen jaar geleden werd onze enige echte Georgina Verbaan uitgeroepen tot All Time Favorite van 2023. Wat een prachtige vrouw is het ook. Waarom deze titel? Nou, dat kunnen we je haarfijn uitleggen hoor. Ze is prachtig, leuk, we kennen haar al lang en bovenal willen we haar nog jaren overal voorbij zien komen. Georgina is altijd uniek, dat blijkt wel weer uit haar antwoord op de vraag: 'wat is je lievelingsdier?'. Het antwoord was namelijk een duif.
Delen met
Ook interessant