We zien de bloedmooie Kylie Jenner als nooit tevoren in nieuwe denimcampagne

sep 07 2023, 21:01 Girls
kylie
De wereldberoemde make-upmagnaat en reality-tv-ster Kylie Jenner heeft besloten zich uit te kleden voor de denimcampagne van Acne Studios. Ze heeft er alles aan gedaan om hun nieuwste denimcollectie te presenteren, en we kunnen je vertellen: de foto’s liegen er absoluut niet om.
We weten dat Kylie een beeldschone dame is en als de koningin van de glamour wordt bestempeld . Bereid je voor om versteld te staan, want in de nieuwste denimcampagne van Acne Studios is ze uitgekleed tot haar meest natuurlijke zelf, en dat is serieus indrukwekkend. Ook is het allemaal vastgelegd door de Nederlandse fotograaf Carlijn Jacobs. Dat maakt het toch wel de moeite waard de campagne even te checken.

Geen poespas

De foto’s zijn rauw en authentiek. Kylie pronkt met de denimcollectie van Acne Studios op een manier die haar oprechte schoonheid en zelfvertrouwen laat zien. Geen zware make-up of overdreven mode (wat we stiekem een beetje gewend zijn) het is Kylie in haar puurste vorm. We moeten toegeven, het is een verfrissende verrassing. En ze wordt er natuurlijk niet minder knap door, fijn voor ons!

Hollandse glorie

Ook is er nog een beetje Hollandse trots te vermelden. De getalenteerde Nederlandse fotograaf Carlijn Jacobs, heeft de plaatjes waarop onze Kylie te zien is gemaakt. Jacobs staat bekend om haar unieke visie en artistieke benadering van fotografie, en dat zie je zeker terug in deze campagne. Ze heeft Acne Studios op een goede manier weten vast te leggen en de collectie tot leven gebracht.
Genoeg geluld over denim en fashion. Nu is het eindelijk tijd voor de foto’s!
Delen met
Ook interessant