Dit is de top 10 vrouwen uit de FHM500 met de meeste volgers op Instagram

mei 31 , 20:58 Girls
yolanthe cabau fhm07
Het lijkt wel Miljoenenjacht als we kijken naar het aantal volgers van onze FHM500-parels. Wat zijn ze toch ook geliefd he, maar dat daar werken wij met z'n alle natuurlijk aan mee. Tja, als je zo knap, leuk en lief bent, dan willen gewoon heel veel mensen je volgen. Wij zetten speciaal voor jullie de top 10 FHM500-vrouwen met de meeste volgers op een rijtje. Koop trouwens nu je FHM500 , want deze editie wil je in huis hebben, wedden!
Hoogstwaarschijnlijk volg je ze zelf ook. We hebben het namelijk over vrouwen met minimaal 1.000.000 volgers op Instagram. Daar dromen wij van hoor! Waar we ook van dromen zijn deze dames, dus kijk gezellig mee.

10. Juultje Tieleman: 1 miljoen #81

1 miljoen volgers, wel meerdere vrouwen uit de FHM500 hebben het, maar wij zetten de knappe Juultje Tieleman in het zonnetje. Dit jaar debuteerde ze als acteur in Verliefd op Bali en ons beviel dat wel. De influencer is een van onze favorieten op Instagram, maar die mening delen we met 999.999 anderen.

9. Yolanthe Cabau: 1,3 miljoen #6

Een typische All Time Favorite. De enorm knappe Yolanthe Cabau is iemand die ons nooit gaat vervelen. Daarom volgen we haar ook al heel wat jaren. Nog nooit sinds 2016 is ze buiten de top 48 gevallen en dit jaar is ook weer een hele goede voor haar. Nummer 6, dat is er eentje om mega trots op te zijn!

8. Monica Geuze: 1,4 miljoen #4

Momo, onze Mooiste Vrouw van Nederland 2021. Ze is dé vlogqueen van de eeuw, dus wij stonden er dan ook niet van te kijken dat ze in de top 10 van meeste volgers hoort. Alhoewel ze nu geen vlogs meer uploadt op YouTube, kunnen we haar nog vaak genoeg zien op Instagram en Tiktok. Weet je waar je haar ook kunt zien? In de FHM500 natuurlijk!

7. Sylvie Meis: 1,4 miljoen #3

Ja! Hier hebben we de enige echte Queen of the Century. Moeten jullie je even beseffen dat speciaal voor Sylvie Meis deze awardnaam is veranderd hè. Geen All Time Favorite, maar echte queen. Dat kunnen we natuurlijk alleen maar doen voor iemand die heel, heel, heel belangrijk is voor FMH! De shoot is ook in stijl gedaan en die moet je écht zien. Kopen die FHM500 dus!

6. Imaam Hammam: 1,7 miljoen #2

Nummer zes is voor de prachtige Imaam Hammam. Wij snappen wel dat 1,7 miljoen mensen haar volgen, want dit doen we namelijk zelf ook. Dit internationale fotomodel heeft voor ongeveer elk groot merk dat je nu op kunt noemen wel model gestaan. Chapeau hoor Imaam!

5. Mikky Kiemeney: 1,7 miljoen #47

Tja, als je zo knap bent, een goedlopend bedrijf runt én de vrouw bent van een profvoetballer, moet dat wel de formule zijn voor veel volgers hebben op sociale media. Daar lijkt het in ieder geval bij de blonde Mikky Kiemeney wel op.

4. Jutta Leerdam: 4,3 miljoen #5

Als je wereldkampioen schaatsen bent, dan verdien je het wel om zoveel volgers te hebben. Nu ze met haar liefje Jake Paul is, is haar netwerk natuurlijk veel groter geworden en dat brengt ook nieuwe volgers met zich mee. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze weer iedereen voorbij schaatst.

3. Negin Mirsalehi: 7,2 miljoen #56

Een ondernemer in hart en nieren, dat is Negin Mirsalehi zeker. Ze runt het wereldberoemde merk Gisou en is influencer. FHM500 wordt al sinds 2016 vergezeld door de knappe Negin en hier zijn wij elk jaar weer mega trots op. Ook op de FHM500 trouwens, dus koop 'm nu!

2. Romee Strijd: 8,2 miljoen #13

Natuurlijk sta je met 8,2 miljoen volgers in deze lijst. Wauw, dat is het enige wat we kunnen zeggen als we naar Romee Strijd kijken. Ze stal onze harten jaren geleden als Angel van Victoria's Secret. Heeft de hele wereld over gereisd als model en is ook nog eens ondernemer. De FHM500 is niet compleet zonder haar!

1. Doutzen Kroes: 8,7 miljoen #18

De enige echte nummer één meeste volgers uit de FHM500 is natuurlijk Doutzen Kroes. Haar naam klinkt als muziek in onze oren. We zijn hier bij FHM al jaren fan van haar, maar jullie waarschijnlijk ook. Sinds 2016 staat ze er al in en tot 2022 altijd in de top 6. Waar zal het supermodel dit jaar weer staan? Kom erachter door zo'n prachtig exemplaar van de FHM500 aan te schaffen!
Delen met
Ook interessant