Dit zijn de 10 mooiste blondines uit de FHM500 2023

jun 14 2023, 12:00 Girls
header blond
In de FHM500 zijn alle soorten vrouwen vertegenwoordigd. Als Nederland en de jury je in het vizier hebben, zit het helemaal goed. En geloof ons, Nederland zit vol prachtige vrouwen. Van bloedmooie zangeressen tot afgetrainde sportsters en ga zo maar door. Nadat we al zes dames een rode coupe voor jullie op een rijtje hebben gezet, gaan we nu verder met de tien mooiste blonde vrouwen uit de FHM500 van dit jaar.
Natuurlijk bestaat de FHM500 niet alleen uit blonde dames, maar er zijn natuurlijk nog veel meer dames in de lijst der lijsten. En jij kan die gewoon bemachtigen. Bestel hier je FHM500 en geniet van wat Nederland verder nog te bieden heeft.

10. Juultje Tieleman (#35)

We hebben dit jaar met heel veel plezier naar Expeditie Robinson gekeken. Tot Juultje naar huis ging. Toen werd het ineens een stuk minder leuk. Voor ons zal je altijd de winnaar zijn, Juul!

9. Mikky Kiemeney (#31)

Geef maar toe. We zijn allemaal helemaal stapel op deze Brabantse schone. We moeten alleen wel Frenkie voor ons dulden. Vorig jaar vroeg hij Mik ten huwelijk en hij kreeg een volmondig ‘JA!’ retour. Gefeliciteerd!

8. Chantal Janzen (#29)

Op mooie vrouwen zit geen houdbaarheidsdatum. Vraag maar aan Chantal. In 2004 schitterde ze al in een prachtige FHM-shoot. Bijna twee decennia later staat ze nog steeds in de top van de ranking.

7. Romee Strijd (#28)

Een hogere eer dan een plek in de FHM500 bestaat eigenlijk niet. Al komt een contract als model voor Victoria’s Secret aardig in de buurt. Romee heeft nu even carrièrepauze en geniet van haar twee kinderen.

6. Irene Schouten (#24)

Nu hoef je de gemiddelde Nederlander niet warm te maken voor een wereldbeker schaatsen. Het is zowat volkssport nummer 1. Maar als Irene haar rondjes rijdt, kijken we allemaal net iets beter. Het blonde sprankeltje won op het ijs werkelijk alles. Vorig jaar pakte ze drie gouden olympische plakken plus de titel Mooiste Sportvrouw van Nederland in de FHM500. Een gouden vrouw in alle opzichten!

5. Viënne Marly (#17)

Bloedmooi, sportief en ambitieus! En ze is ook nog eens een geweldige gamer. Totaalpakket. De blondine laat zich niet zomaar uit het veld slaan en pusht zichzelf tot het uiterste als personal trainer en in de sportschool. Het levert haar dit jaar de verdiende FHM Fitgirl Award op. Van harte gefeliciteerd, Viënne!

4. Fleur Jong (#15)

Met Suzanne Schulting, Lieke Martens en Irene Schouten hebben er al vele grote sportkampioenen op het hoogste ereschavot van ons sportklassement gestaan. Daar voegen we dit jaar een hele bijzondere vrouw aan toe. Ze is de snelste vrouw op blades aller tijden en de Mooiste Sportvrouw van 2023: Fleur Jong!

3. Marijn Kuipers (#13)

Het is dat Marijn vorig jaar al de Social Media Queen was. Dit jaar was ze wederom de koningin van het internet. Met haar volgers op TikTok kan ze tien keer de Johan Cruijff­ ArenA uitverkopen. Al zal ze als Friezin misschien liever 46 keer Thialf vullen.

2. Geraldine Kemper (#11)

Zeg nu eerlijk, wie is er niet een klein beetje verliefd op Ger? Ze begon als het absolute zonnestraaltje van de publieke omroep. Inmiddels is ze druk bij RTL, Videoland en met haar podcast met Gwen. Zeg Gerrie, wanneer gaan we die fotoshoot nou doen? Wij zijn ready!

1. Jutta Leerdam (#2)

We blijven maar denken dat het niet grootser kan, maar Jutta stijgt ieder jaar boven haarzelf uit. Ooit was ze een ongewoon wonderschone schaatsster, later groeide ze uit tot wereldkampioene en is vandaag de dag een wereldwijde celeb. Het enige wat nog ontbreekt in haar prijzenkast is een gouden olympische medaille. Die plak moet ze binnenslepen op de Spelen in 2026. Zullen we er daarna gelijk de FHM500-bokaal bij doen?
Benieuwd naar alle andere blondines in de lijst? Wees dan snel, je hebt nog tot het einde van de week om hier je eigen FHM500 te bestellen!
Delen met
Ook interessant