Giftomatic is de leukste cadeau app van 2020

Het einde van het jaar is nabij en dat betekent weer op en neer de winkelstraat om voor oom Jan en alle man cadeaus te scoren voor onder de boom. Cadeau voor hem, cadeau voor haar, elk jaar is het weer een gedoe. Als je bent zoals wij en nu al bibbert bij de gedachte om slalommend door die zee van mondkapjes te moeten navigeren, dan hebben wij de oplossing voor je gevonden. De app Giftomatic moet je hebben.

Het beste kerstcadeau maak je namelijk zelf. En nee, dan bedoelen wij niet met knullig knip en plakselwerk maar met de Giftomatic cadeau app. Gewoon, vanaf je bank, terwijl je de laatste Netflix serie binged. Met Giftomatic maak je in no time door middel van een face-swap feature een grappig videootje waar de ontvanger de hoofdrol speelt. Alles wat je nodig hebt is een foto van hem of haar en de app doet de rest. Een beetje zoals die dansende kerst elfjes die elk jaar weer terugkeren maar dan veel leuker want je kan iemand even lekker in de zeik nemen.

Tijd besparen

Met Giftomatic geef je keuze tegoed dat inwisselbaar is voor cadeaukaarten van bekende webshops zoals wehkamp, Bol.com, Zalando en H&M waardoor je nooit het verkeerde cadeau geeft. Je geeft aan hoeveel je over hebt voor de ontvanger en dan selecteer je potentieel leuke cadeaus. Giftomatic serveert je automatisch een lijstje voor met de leukste cadeaus van dit moment. Een paar vinkjes zetten en je cadeautje is af. Hier zit vast een of ander slim zelflerend algoritme achter, maar lekker boeiend, zolang het mij maar tijd bespaart.

Expres een dom cadeau geven is best grappig

Wil je er nog wel een beetje moeite in steken, bijvoorbeeld omdat je wél echt om diegene geeft dan zit er ook gewoon een zoekmachine op of kan je op je dooie gemak door categorieën browsen. Een categorie die nu al een hit is onder onze vriendengroepen is de ‘Als geintje’ categorie. Daar staan dus alleen domme cadeaus in zoals anti age creme, vetverbranding voor dummies en zweetvoetenspray. En geef toe, we kennen allemaal iemand die al deze drie producten verdiend (sorry schoonmoeder).

In de zeik nemen

Voor alle populaire gelegenheden zijn er video’s gemaakt zoals kerst, verjaardagen en gewoon ‘zomaar’. Persoonlijk genieten wij het meest van die video’s waar ik de ontvanger even lekker in de zeik kan nemen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen, dus als een feel goed video meer je ding is kom je ook wel aan je trekken.

Giftomatic is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden.

Reageer op artikel:
Giftomatic is de leukste cadeau app van 2020
Sluiten