Gierige Gasten laten nieuwe manier zien hoe je gratis een festival binnen sneakt

Redactie 11 Jun 2019 Entertainment

Festivalkaartjes zijn tantoeduur tegenwoordig. Die organisaties durven rustig 60, 70 of soms wel 80 euro te vragen. Wij snappen dat je niet altijd zin hebt om je spaarvarken stuk te slaan voor een kaartje voor een dagje feesten. Gelukkig zijn er altijd alternatieven. De Gierige Gasten zijn met ons en zij zijn zo vriendelijk om te testen welke manieren kans van slagen hebben.

Zo zagen we ze al eens een festival naar binnen glippen door zich voor te doen als EHBO’er. Ze gingen nog een stapje verder, toen ze zich doodleuk bij de ingang vertelden dat zij de dj’s waren en moesten draaien. Ze slaagden met verve. Dit keer pakken ze het anders aan, want de blonde knapen hebben een wetsuit, snorkel en duikbril aangetrokken om al zwemmend de toegangspoortjes te ontwijken. Dat, terwijl er wel een bootje met beveiliging patrouilleert op dergelijke boefjes.

Je begrijpt: spanning alom. Dus slingeren de Gierige Gasten andermaal een fucking grappige video op de plank waarbij je naar het puntje van je stoel wordt gezogen. Polderhelden zijn het!

Oordoppen

Als je naar een festival gaat moet je wel aan je oren denken, hé boys. Draag gehoorbescherming tijdens festivals en concerten. Een piep in je oor is echt niet relaxed, dus bestel hier je oordoppen van Bananaz.

Reageer op artikel:
Gierige Gasten laten nieuwe manier zien hoe je gratis een festival binnen sneakt
Sluiten