Voor iedere man een geschikt setje schoenen

Velen denken dat met schoenen overgoten kledingkasten voornamelijk vrouwen toebehoren. Hoewel veel dames inderdaad een obsessie lijken te hebben met hakjes, pumps en laarsjes, kunnen mannen er ook wat van. Nee, we hebben het niet over die damesstappers, we hebben het over kekke Floris van Bommel herenschoenen.

Om de schoenenliefhebber die in jou verscholen zit aan te wakkeren hebben we hier wat inspiratie voor je. Voor elke man is er namelijk wel een geschikt setje stappers. Loop je er graag stijlvol bij? Dan passen deze schoenen van Floris van Bommel ongetwijfeld goed bij je. Een strak setje stappers dat het puntje op de ‘i’ van ‘stijlvol’ zet. Overhemd, pantalonnetje en een bijbehorend jasje erboven en je kunt in je Porsche naar elke nette gelegenheid cruisen.

Stoere stappers

Wil je liever een vleugje stoer aan je voeten? Dan is de Floris van Bommel 10017/01 misschien de schoen waar je naar zoekt. De donkergrijze veterschoen heeft wel wat weg van een sneakers, maar is toch stoer en netjes tegelijk. Een gouden combinatie. En dan zit ‘ie ook nog eens heel lekker. Eigenlijk zijn het de belangrijkste kenmerken van topschoentje.

Hmm. Te netjes? Dan pakken we effe een ander schoentje erbij vriend. De FlorisvanBommel 14279/06 komt uit de najaarscollectie, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Dit schoentje heeft een suède upper met een opvallende details waardoor het lijkt alsof het model glimt. Zo zie jij er super blits uit.

Lekker casual

Over casual gesproken, je hebt ook Floris van Bommel’s die je aan voeten kunt binden waarmee je er elke dag modieus bijloopt. Kijk maar eens naar de 10156/03 van het merk. Hippe schoenen die keer op keer een veilige keuze zijn. Het model keert ieder jaar eigenlijk wel terug en dat is niet zo gek. De schoen is voorzien van zacht, hoogwaardige suéde. Door de stevige rubberzool, zit ‘ie lekker comfortabel.

Reageer op artikel:
Voor iedere man een geschikt setje schoenen
Sluiten