Er gaan geruchten over Bully 2 dat zich afspeelt op de universiteit

redactie 6 Jul 2019 Entertainment

E3 2019 ligt alweer achter ons en man, wat viel dat tegen. Ondanks een paar leuke uitschieters was het toch vooral heel matig. Gelukkig komen er online steeds meer toffe geruchten de kop opsteken. Het speculeren rond GTA 6 is al begonnen en nu gaan er ook geruchten dat Bully 2 in de maak is.

Het eerste deel van Bully stamt alweer uit 2006, dus fans van de game zijn onderhand wel toe aan een deel twee. Helaas moeten we het nu weer doen met geruchten en houdt Rockstar de lippen stijf op elkaar. Een insider bij Rockstar vertelde eerder al dat Bully 2, na Red Dead Redemption 2, de nieuwe game wordt die het bedrijf uitbrengt.

Daarna kwam er ook nog eens een casting call waarbij mensen meteen het idee hadden dat het om Bully 2 ging. Zo werd er samengewerkt met een grote Britse developer, dat zou dan dus Pinewood Studios moeten zijn. Verder maakten ze in de beschrijving referenties naar jonge performers en docenten, waardoor de link naar Bully redelijk snel gelegd is.

Leak

Voorlopig blijft het dus speculeren en, ja hoor daar is ‘ie weer, JackOLantern1982 trekt zijn mond ook weer open op Reddit. Eerder raaskalde hij al van alles over GTA 6. Later stelde Rockstar dat JackOLantern1982 loog over waar hij zijn informatie vandaan had, maar ze weerlegden niks van wat hij zei over de game. We moeten dit dus zeker met een flinke korrel zout nemen, maar Rockstar heeft nog niks van zijn theorieën ontkracht.

Hij vertelt ook dat GTA 6 het hoofdproject is, maar dat daarnaast nog een game wordt uitgebracht. Dat zou dan dus Bully 2 zijn. Het belangrijkste gerucht is misschien wel dat je gewoon weer speelt met hoofdrolspeler Jimmy Hopkins, net als in deel 1. Je volgt hem nu op zijn tijd als Freshman op de universiteit.

Reageer op artikel:
Er gaan geruchten over Bully 2 dat zich afspeelt op de universiteit
Sluiten