Georgina Verbaan gaat 100 keer haar relatie uitmaken

Ja heren, het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar ook jullie hart kan gebroken worden door Georgina Verbaan. En weet je wat het mooie is? Hierna stap je weer lekker in de auto om bij je vriendin op de bank te ploffen. Dit alles kan tijdens de theatermarathon van The Second Woman.

100 mannen die verdeeld over 24 uur hun hart gebroken terugkrijgen van de knappe Georgina Verbaan. Met shows over de hele wereld is The Second Woman een enorm populair concept. De show duurt daadwerkelijk 24 uur. Dus mannen, zet maar vast een kratje koud!

Georgina Verbaan

Met rollen in hoog-aangeschreven series zoals Klem en Goede tijden, slechte tijden is Verbaan eigenlijk de perfecte keuze voor dit toneel. Ook de directeur van Holland Festival, de organisator van het spektakel, is erg blij met de hoofdrolspeelster. ‘’Met de humor en de ervaring van Verbaan zal ze zich voor de volle honderd procent inzetten.’’

The Second Woman

Een theatershow waarbij 100 mannen gecast worden om hun hart te laten breken door een van de mooiste vrouwen van ons land. Dit klinkt natuurlijk als een mega grappige ervaring en dat is het ook. Wat de show ook extra leuk maakt is dat Georgina de 100 mannen van te voren nog niet heeft gezien. In principe lopen ze elkaar op het podium voor het eerst tegen het lijf. Bij het uitmaken van de ‘relatie’ kun je uiteindelijk de keuze maken ‘’ik hou van je’’ of ik ‘’ik heb nooit van je gehouden’’. Zoals jullie je kunnen voorstellen gaat dit resulteren in geweldig grappige scènes die allemaal een andere afloop krijgen.

Om aan de geniale show mee te doen konden mannen zich afgelopen tijd aanmelden. De motivaties om mee te doen lopen nogal uiteen. De ene wilt acteerervaring opdoen en de ander wilt buiten zijn comfortzone stappen. Wij snappen het wel hoor, iedereen wilt natuurlijk gewoon even tien minuutjes alleen met de prachtige Georgina Verbaan.

De theatermarathon vindt plaats op 28 juni in het Tuschinski theater in Amsterdam. Kaarten zijn te koop vanaf 12 maart. Je kunt kaartjes kopen voor de volle 24 uur, een tijdsslot en je kunt het ook via een live-verbinding volgen. Genoeg reden om even een heartbreak mee te pakken, toch!

Reageer op artikel:
Georgina Verbaan gaat 100 keer haar relatie uitmaken
Sluiten