Genomineerde #1 voor de Gent of the Year-award: Valerio Zeno

Redactie 4 mei 2018 Entertainment

De stembussen voor de FHM500 zijn helemaal open en op dit moment wordt er tot rokende servers aan toe gestemd op FHM500.nl. Wie behalen uiteindelijk een plekje in het magazine? Dat zien we na 24 mei, als de mooie vrouwenbijbel verkrijgbaar zal zijn. De FHM500 is natuurlijk een ode aan de vrouw, maar laten we ook de mannen niet vergeten! Daarom hebben we dit jaar de TABAC Gent of the Year-award in het leven geroepen.

Waar moet de Gent of the Year aan voldoen? Het moet allereerst een toffe peer zijn. Een man die zichzelf altijd op een puike manier weten te presenteren waarbij wij denken: Ja, daar willen we wel een biertje mee drinken. Sympathiek, stoer, verzorgd en stijl zijn de sleutelwoorden in de jacht naar succes om deze award in de wacht te slepen. De aankomende weken zullen we de vier genomineerden allemaal aan je voorstellen. Onze eerste genomineerd is Valerio Zeno.

Beep beep, weekend is here. #Weekend #WindowsDown #Suit #VanGils #GWagon ? By @_Orrin

A post shared by Valerio Zeno | Phalerieau (@phalerieau) on

Een man die voldoet aan alle bovengenoemde criteria. Hij is grappig, relaxt, een man met stijl (aardige sneakercollectie trouwens) en ziet er dus altijd pico bello verzorgd uit. Vorig jaar gaf hij nog zijn top-5 Mooiste Vrouwen van Nederland en dit jaar zagen we hem ook in TABAC Barbershop Stories mooie verhalen vertellen.

Over zijn stijl zei de bambino al eens tegen onze bevriende collega’s van Manners: “Ik ga voor netjes óf voor streetwear. Of een combinatie van die twee. Ik vind het tof om aan beide varianten een bijzondere draai te geven. Het is echt niet zo dat ik altijd onder nette kleding snekars draag, want soms is het ook fijn om vol in pak te gaan, maar meestal vind ik dat te saai. Het voelt goed om een eigen stijl te creëren, niet alleen qua kleding, maar ook als presentator.” Met zijn Italiaanse roots zit stijl & verzorging hem in de genen. In Scheerrituelen van Valerio vertelt hij hier meer over:

Volgende week hoor je wie de tweede genomineerde is! Uiteindelijk zullen alle vier genomineerden nog een keer worden voorgesteld, waarna er gestemd kan worden op de man die volgens jullie de Gent of the Year-award verdient. Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram.

Foto: Instagram Valerio

In samenwerking met TABAC Fragrances

Reageer op artikel:
Genomineerde #1 voor de Gent of the Year-award: Valerio Zeno
Sluiten