De genomineerden voor Gent of the Year-award 2020: Ronald de Boer

Het is eindelijk weer zover. De stembussen van de FHM500 zijn geopend. Je kunt dus weer stemmen op de knapste, heetste, mooiste en meest sexyste vrouwen uit ons land. Maar we hebben ook een aantal toffe kerels rondlopen in Nederland. Daarom openen binnenkort de stembussen van TABAC Gent of the Year. Vandaag is het alweer tijd voor de 4de genomineerde: Ronald de Boer.

Maar eerst, wat is de Gent of the Year? De Gent of the Year moet iemand zijn die je kunt beschouwen als een goede maat. Iemand die er niet alleen stylish uitziet en succes heeft in het leven, maar vooral iemand met een mooie persoonlijkheid. Gewoon een toffe gast. Je zou met deze man gewoon de kroeg in willen stappen en een lekker pilsje drinken, diepgaande gesprekken voeren en lachen. Een voetbalheld zoals Ronald de Boer is daar uitermate geschikt voor.

https://www.instagram.com/p/B02kB16FFAP/

Ronald de Boer

Ronald, de focking, Boer kennen we natuurlijk van z’n legendarische tijd bij Ajax. Hij wist in de jaren 90 samen met z’n team, uit onze geliefde hoofdstad, vijf keer de eredivisie-titel te bemachtigen. Hij heeft 64 goals voor de ploeg gescoord en werd twee keer uitgeroepen tot speler van het jaar. Wat een baas. Daarnaast heeft deze held bij internationale clubs gespeeld zoals FC Barcelona en Qatar. Niet bepaald de minste ploegen. Dit alles deed hij voornamelijk met z’n tweelingbroer aan z’n zijde. Als jonge puppies wisten we de twee moeilijk uit elkaar te houden, soms nog steeds. Hij staat in elk geval bij ons in het lijstje van grootste voetbaliconen van Nederland. Voordat het coronavirus ervoor zorgde dat alle sportevenementen stil werden gezet, zagen we de 49-jarige ex-Ajacied vaak als gast op de buis als voetbalanalist. Dat soms voor intense, grappige of doelloze discussies zorgt. Het zorgt er in elk geval voor dat het erg vermakelijk is. Één ding kun je er sowieso over kwijt en dat is dat de Boer er elke keer erg stijlvol bijzit. Geen wonder dat hij staat genomineerd voor Gent of the Year. Daarnaast heeft hij een kritische blik en hij wel bespraakt. Een paar van de belangrijkste punten die je maakt tot één van de betere voetbalanalytici van Nederland. En dat is deze gent zeker. We kunnen niet wachten tot Ronald weer met z’n smoel op live-tv verschijnt. Corona, het is tijd dat je er een einde aan breidt.

Dat profvoetballers de lekkerste babes aan de haak slaan is algemeen bekend. Kijk maar naar David Beckham of Gregory van der Wiel. Maar dat ze ook schitterende dochters hebben laat Ronald wel blijken. Heb je Maxime en Demi de Boer al gezien? Wat een ongelofelijke spetters zijn dat zeg. Vorig jaar heeft Demi zelfs de 196e plek in de FHM500 geclaimd. En maakt Ronnie Flex ons ontzettend jaloers, want hij mag Ronald z’n schoonvader noemen. Ook ligt hij naast één van de lekkerste mokkels van Nederland in bed, maar dat ter zijde. Ronald is een voetballegende en heeft die Gent of the Year nominatie dik verdiend. Zodra de stembussen openen, kun jij je stem gaan uitbrengen op jouw favoriete Gent of the Year. Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven!

 

Reageer op artikel:
De genomineerden voor Gent of the Year-award 2020: Ronald de Boer
Sluiten