Genomineerde #1 voor de Gent of the Year-award 2019: Kay Nambiar

De stembussen voor de FHM500 zijn helemaal open en er kan dus flink gestemd worden op de mooiste vrouwen van het jaar. De FHM500 is een ode aan de vrouw. Maar hey, de mannen mogen ook niet vergeten worden! Daarom gaan de stembussen van TABAC Gent of the Year binnenkort weer open. Wij laten je alvast kennis maken met dé genomineerden.

De Gent of the Year moet je allerbeste vriend kunnen zijn. Een toffe gozer waarmee je gelijk een biertje zou willen drinken. Hij ziet er goed uit, is stoer en sympathiek. Hij weet zichzelf prima te presenteren en heeft een goede stijl. De aankomende dagen zullen we de  vijf genomineerden aan je voorstellen. We gaan gelijk goed van start, want de eerste genomineerde is Kay Nambiar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Blue in green

Een bericht gedeeld door Kay (@kaynambiar_) op

Deze multi getalenteerde man kan zingen, is model, fotograaf, gitarist en presenteert. Hij presenteert o.a. programma’s op MTV, heeft shoots voor bekende merken, was bandlid van Valerius én was in 2014 winnaar van Expeditie Robinson. Fit, stoer en we kunnen ook wel toegeven dat hij er goed uitziet. Hij is dus in het bezit van alle kenmerken van een echte Gent of The Year.

In een interview met Bijenkorf geeft hij aan dat hij schoenen belangrijk vindt bij een outfit. “Schoenen maken een outfit helemaal af. Als je wilt investeren in een ultieme designer dan vind ik een jas ook altijd een goede binnenkomer. Deze gaat bovendien ook jaren mee.” Aan The Urbanites laat hij weten dat hij niet ijdel is, maar verzorgd. “Ik vind het wel belangrijk om er netjes uit te zien. Schone kleding zonder gaten. Dat heb ik echt van mijn moeder meegekregen, schoon zijn en jezelf goed verzorgen.”

Morgen zie je wie de derde genomineerde is. Houd het in de gaten! Uiteindelijk zullen alle vijf genomineerden nog een keer worden voorgesteld. Daarna gaan de bussen open en kan er gestemd worden op de man die volgens jullie Gent of the Year is! Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram.

Reageer op artikel:
Genomineerde #1 voor de Gent of the Year-award 2019: Kay Nambiar
Sluiten