Gast heeft per ongeluk seks met de tweelingzus van zijn vrouw

redactie 19 dec 2016 Entertainment

Van onze jeugdhelden Bassie en Adriaan hebben we natuurlijk geleerd dat een foutje moet kunnen, maar deze guy begaat de grootste fout van zijn leven. Dat maak je natuurlijk niet meer zomaar goed, of eigenlijk helemaal niet. Hij had namelijk een wilde nacht met de tweelingzus van zijn vrouw, terwijl zij in dezelfde kamer lag te pitten. Yep. Hoog broodje aap-gehalte, maar hé. Te mooi om niet met jullie te delen.

"Mijn vrouw Rachel en ik gaan graag om de paar jaar naar Las Vegas. Niet per se voor het gokken, maar vooral voor de prachtige shows en attracties.” Natuurlijk ga je niet naar Las Vegas om te gokken, maar dat gaat natuurlijk wel gewoon gebeuren. De volgende keer dat ze naar Las Vegas gaan, nemen ze de zus van Rachel mee. Jody was behoorlijk depri door een moeilijke scheiding die ze achter de rug had, dus kon ze wel een snoepreisje gebruiken.

Ondanks dat ze tweelingzussen zijn, had hij nooit interesse in Jody: “Ze is een feestbeest, egoïstisch en oppervlakkig. Ze heeft ook valse borsten. Mijn vrouw daarentegen is heel lief, vriendelijk, zacht en bovendien compleet natuurlijk." Dat wordt een gezellige boel daar. Uiteindelijk besloot hij toch een gokje te wagen, ook al komt ‘ie daar niet per se voor. Daar begint zijn pech al, hij verliest 200 euro aan de blackjacktafel. Daarna besluit hij zich bij zijn vrouw en haar losbollige, egoïstische en oppervlakkige tweelingzus aan te sluiten die zich bezatten aan de bar.

Als iedereen flink in de olie is, zoeken ze hun gezamenlijke kamer op, behalve Jody die een vent probeert binnen te halen. ”Het eerste moment dat ik de kamer binnenstapte, ging ik op een willekeurig bed liggen en ik viel onmiddellijk in slaap. Een beetje later werd ik weer wakker in de donkere kamer. Ik was nog steeds behoorlijk dronken, maar ik had ook echt zin in seks.” Komt dat even mooi uit, hij heeft de kamer voor zichzelf met zijn vrouw en Jody is beneden nog op de versiertoer. Althans, dat dacht hij.

Hij besluit zijn beste moves los te laten op zijn vrouw en zij had er blijkbaar ook wel zin in. Na een korte maar krachtige sekspartij besluit hij haar nog even vast te pakken om het geheel goed af te sluiten. Dan merkt hij dat ‘ie een ongelooflijk grote fout heeft gemaakt: "Terwijl ik haar vastpakte, streelde ik namelijk haar borsten, maar deze waren behoorlijk strak en heel rond. Toen besefte ik het: ‘ik heb zonet seks gehad met de zus van mijn vrouw’. Ik deed onmiddellijk het licht aan en ik zag dat mijn vrouw in het andere bed lag. Zij werd ook wakker en zag ons beide naakt liggen en dit terwijl mijn lichaamssappen uit haar zus vloeide.” Ai, ai, daar is Rachel natuurlijk niet blij mee en hij mag op de grond slapen en bij terugkomst de scheidingspapieren tekenen.

Bron: Clint.be.

Reageer op artikel:
Gast heeft per ongeluk seks met de tweelingzus van zijn vrouw
Sluiten