Gammax, het high-tech Gaming & Esports Center in Scheveningen is nu geopend

Het lijkt erop dat we binnenkort een dagje naar Scheveningen gaan, want Gammax Gaming & Esports Center is nu geopend! Gezien de horeca weer open is en er weer ruimte is om vrouwelijk schoon te versieren, moeten we Gammax in ons achterhoofd houden. Er is namelijk geen leukere datespot dan dit next level gaming center. Lijkt ons een uitstekende plek om met je vrienden of met een date naartoe te gaan! 

Eerst even kijken wat we bedoelen voordat je verder leest? Check de video hieronder.

Punten scoren

Gammax is met ruim 535 m2 verdeeld over 2 verdiepingen de perfecte plek om de vonken eraf te laten spatten. Daarnaast kun je jouw vriendinnetje laten winnen zonder daarbij het respect van je maten te verliezen. Scoor je gegarandeerd punten mee, let maar op. Nu is natuurlijk de vraag aan welke games jullie jezelf gaan wagen. Toveren jullie jezelf om tot Mario en Peach en wordt het een rondje op het speelbord van Mario Party? Of gaan jullie toch voor een knallend potje Call of Duty? Alles kan. Mario Party en Call of Duty niet helemaal jullie ding? Dan heb je ook nog de keuze uit talloze andere populaire gametitels zoals Counter-Strike, League of Legends, Apex, World of Warcraft, Dota 2, Fortnite, Overwatch, Hearthstone, PUBG, Battlefield 2042, Minecraft en nog veel meer.

Plezier

Buiten het feit dat dit de perfecte locatie voor een eerste date is. Is het natuurlijk ook een heel goed idee om er een vriendenuitje van de maken. Maak jij je beste maat in op het virtuele voetbalveld van FIFA 22 of gaan jullie lachen, gieren, brullen tijdens een potje Rocket League? Het is helemaal aan jullie. Om het allemaal nog een tikkie beter te maken hebben we een heel lekker nieuwtje voor je. Mocht je namelijk honger krijgen tijdens het gamen, wat ontzettend logisch is, dan kun je vanaf je gameplek gewoon effe kip zes of een Big Mac bestellen bij de McDonald’s die zich bevindt onder Gammax. Gamen en Maccie, beter dan dit wordt het niet.

Gammax

Merch

Klinkt nice, right? Maar dit is nog steeds niet alles. Say what? Ja, Gammax heeft nog meer in petto. Wil jij je liefde voor League of Legends, Pokémon of bepaalde films nog meer laten zien, dan kun je je lol niet op in de Gammax winkel en webshop. Van t-shirts tot petten, tassen, sweaters en hoodies en zelfs sieraden, je kunt het allemaal in je winkelmand droppen. Je komt allerlei film- en game gerelateerde items tegen van onder andere Assassin’s Creed, Avengers, Deadpool, Doom, ESL, Game Boy, Joker, Jurassic Park, Marvel, Nintendo, Pac-Man, PlayStation, Pokémon, Resident Evil, Star Wars, The Mandalorian, Transformers, Venom, Xbox, Zelda en nog veel meer andere toffe brands. Wow.

Winactie

Ontelbare spellen, Maccie, gezelligheid met je date of vrienden, merch, Gammax heeft het lekker voor elkaar. Wat willen we nog meer? Inderdaad, een winactie. Hebben ze ook voor je. Je maakt namelijk kans op €100 tegoed voor FUT 22 (12000 points), Steam, PlayStation, Xbox of Nintendo door je aan te melden op Gammax. Daar doen we het voor. Meld je nu aan door hier of op de onderstaande banner te klikken en je ontvangt gelijk een klein cadeautje.

Gammax

Gammax kunnen we samenvatten als het ultieme gameparadijs voor esport fans en gamers. Niet heel gek dat het doel van Gammax is om deze twee groepen met elkaar te connecten. Met zeer ambitieuze plannen om lokale communities op te bouwen en te laten groeien via de gaming experience centers en samen te werken met de grootste merken van de game-industrie zijn ze lekker bezig. En dit is nog niet alles. Gammax gaat speciale evenementen en diverse esports toernooien organiseren en zorgt ervoor dat je thuis binnenkort de strijd aan kan gaan via diverse game challenges op het Gammax Online Esports Platform binnenkort. Kortom: van alle markten thuis.

Win!

Namens FHM mogen wij een heel tof vriendenuitje (feestje) weggeven voor je vriendengroep (max 10 personen) incl. gratis entree, gamen (o.a. FIFA22 & Call of Duty), Maccie én onbeperkt frisdrank. Dit allemaal voor op een vrijdag of zaterdagavond. Winnen?

  1. Tag in de comments op Facebook de vrienden met wie je dit wil doen en zorg dat zij allemaal reageren
  2. Wij kiezen volgende week een winnaar uit
  3. Succes!
Reageer op artikel:
Gammax, het high-tech Gaming & Esports Center in Scheveningen is nu geopend
Sluiten