De 6 grootste onthullingen op de E3 die exclusief op Playstation uitkomen

Redactie 13 jun 2018 Entertainment

Tijdens de persconferentie op de E3 wist Sony de aandacht op te eisen. Games zoals ‘The Last of Us 2’ en ‘Spider Man’ zorgen ervoor dat ze nauwlettend in de gaten worden gehouden. We kijken naar het nieuwe en kunnen niet anders zeggen dan blij verrast te zijn met het grote scala aan coole games die exclusief voor de Playstation 4 zullen uitkomen. Hier zijn de 6 grootste Games die exclusief voor de Playstation 4 of Playstation VR uitkomen. 

Voordat we beginnen, check hier alle info betreffende E3 en welke games zijn bekendgemaakt. Oké daar gaan we, hier zijn onze top 6 games van Playstation.

 1. The Last of Us 2

Playstation kwam aan het einde van de Playstation 3 periode met een geweldige game op de proppen ‘The Last of Us’. Er komt nu een vervolg waar het verhaal nog wat intenser wordt en waar we weer de personages zullen volgen die we zo liefhebben. Zoals het er momenteel uit ziet wordt The Last of Us 2 weer een van de beste games van het jaar, elk stukje materiaal, gameplay en trailer ziet er geweldig uit. Wij kunnen niet wachten tot we dit spel kunnen spelen en met een beetje geluk zien we de game voor het einde van 2018 nog verschijnen

2. Marvel’s Spider Man

Manhattan is fantastisch nagemaakt en we krijgen de kans om een van onze favoriete superhelden te spelen terwijl hij de stad en de mensen keer op keer blijft redden. De game krijgt nu al lovende recensies en ziet er prachtig uit. Het swingen door de straten en het vechten zien er onmogelijk mooi en gaaf uit. Ze geven je het gevoel daadwerkelijk bovenmenselijke krachten te hebben. Een game die veel sneller mag komen dan de releasedatum van 7 september.

 3. Death Stranding

Deze game ziet er misschien wel iets te realistisch en echt uit. Voor de game zijn dan ook echte acteurs gebruikt. De cast bestaat uit de prachtige Lea Seydoux die je kent van James Bond Spectre en Mads Mikkelsen die je toevallig ook van een 007 film kent, de slechterik uit Casino Royale. Verder weten we vrij weinig over het spel behalve dat het er prachtig uit ziet. Kojimo is verantwoordelijk voor het spel Metal Gear en alleen daarom, samen met hoe mooi het er nu al uit ziet, zijn we zeer verheugd met deze game.

4. Ghost of Tsushima

Dit prachtige en dodelijke samurai actie avontuur spel bevat een dodelijke mix van cinematics en gameplay. We zien zwaardgevechten, paardrijden, pijl en boog gevechten en de prachtige Japanse natuur. Dit is honderd procent een spel om in de gaten te houden aangezien Playstation langzaam de professional wordt als het aankomt op realistische single player adventure games.

5. Control

We zijn alleen al enthousiast  voor dit spel omdat we the Force achtige Jedi krachten krijgen. We kregen slechts een kleine teaser van Sony maar het was genoeg om te zien dat we een soort superheld worden die een speciaal pistool gebruikt. We hopen snel meer te zien van dit spel.

6. Trovers Saves the Universe

Dezelfde bijzondere humor als die we in Rick and Morty zien wordt gebruikt in dit spel die exclusief voor de Playstation 4 en Playstion VR zal verschijnen. Justin Roiland en Playstation geven ons Trover Saves the Universe. We weten nog weinig kwa Gameplay maar het feit dat Roiland (maker van Rick and Morty) samen met Playstation werkt is al tof genoeg.

 Foto: screenshot YouTube

 

 

 

 

Reageer op artikel:
De 6 grootste onthullingen op de E3 die exclusief op Playstation uitkomen
Sluiten