Ga 245 dagen op vakantie met de langste cruise ter wereld

redactie 6 Sep 2019 Entertainment

Terwijl onze zomervakantie net voorbij is, verheugen wij ons al op de volgende vakantie. Maar waarom zal je zo lang wachten op je volgende vakantie, als je ook gewoon 245 dagen non-stop vakantie kan vieren.

De ultieme wereldreis

Viking cruises biedt de meest complete wereldreis ooit aan. Ontdek onze prachtige wereld met deze epische cruise van 245 dagen. Jawel, een vakantie van 8 maanden, is dat niet even lekker? Klim aan boord van de Viking Sun en bezoek binnen deze 8 maanden meer reismijlpalen dan de meeste mensen in hun hele leven. Leg aan in 111 havens verdeeld over 53 landen en 6 continenten.

Afbeeldingsresultaat voor viking ultimate world cruise
Foto: Viking Cruises

De viking sun

Het cruiseschip, genaamd de Viking Sun, zal voor de betreffende 8 maanden dienen als thuisbasis. Dit gigantische schip is maar liefst 227 meter lang en biedt ruimte aan 930 passagiers. Zelfs de Titanic zal met een jaloers oog hebben om gekeken. Tijdens deze lange reis van 8 maanden hoeven de gasten zich in ieder geval nooit te vervelen. Met een ruim assortiment aan entertainment beland je in een luxe paradijs als nooit te voren. Zo heb je als gast de beschikking over een theater, bibliotheek, zwembad, spa, fitness en een adembenemend dakterras. Verder kom je volledig tot rust, want je moet minimaal 18 jaar zijn om aan boord te komen. Oftewel geen last van schreeuwende kindertjes.

Afbeeldingsresultaat voor de viking sun
Foto: Viking Cruises

Guinnes World Record

Deze ultieme wereldreis wordt nog unieker, omdat het de bedoeling is dat deze het ‘Guinnes Book Of World Records’ in zal gaan. Zo zou het de langste ononderbroken passagierscruise ooit zijn.

Take me back to London

De trip start in Londen en brengt je langs 53 landen en 6 continenten, om vervolgens weer aan te leggen in de Britse hoofdstad. De trip is afgelopen weekend van start gegaan en brengt de gelukkige passagiers langs Scandinavië en het Caribisch gebied. Daarna staan verschillende landen in Zuid-Amerika op de planning. Vervolgens steek je de Grote Oceaan over richting Australië en Azië. Na dit enorme avontuur vindt de cruise zijn weg weer terug naar Europa via de Middelandse Zee. Mocht je interesse hebben in dit spectaculaire avontuur, dan moet je wel even diep in de buidel tasten. Het goedkoopste ticket kost een kleine 74.000 euro.

Reageer op artikel:
Ga 245 dagen op vakantie met de langste cruise ter wereld
Sluiten