Fyre Festival is het meest exclusieve festival deze zomer

Redactie 6 apr 2017 Entertainment

Als je een beetje geld hebt, ga je natuurlijk niet een weekend lang in de bagger zitten op PinkPop of Lowlands. Je zuurverdiende, of gekregen, centen geef je niet uit aan een of andere mafkees in een foodtruck en tot je knieen in de modder naar een middelmatige artiest luisteren, is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Een miljonair spendeert zijn vermogen liever onder soortgenoten aan kwaliteit en exclusiviteit. Precies om die reden bedachten de oprichters van het Fyre Festival hun feestje.

In de buurt van de Bahama’s ligt een afgelegen eilandje dat vroeger in het bezit was van niemand minder dan de beruchte Pablo Escobar. Op het eiland zijn er allemaal huisjes, villa’s en ware paleizen te vinden waarin de festivalgangers kunnen verblijven en prachtige modellen paraderen.

All tents are sold out. VIP villa and yacht packages are still available.

A post shared by FYRE FESTIVAL (@fyrefestival) on

Grote namen als Major Lazer, Disclosure en Lil Yachty treden op en een heel regiment aan DJ’s verschijnen achter de draaitafels op deze hemelse locatie om de speakers op te blazen. Naar verluidt zijn Emily Ratajkowski en Bella Hadid ook van de partij. Dit is feesten voor gevorderden. Vanaf je boot aanschouw je geweldige optredens en mooie dames, het wordt niet veel beter dan dit.

Wanneer je een ticket koopt voor Fyre Festival zijn daar je vliegticket, overnachting en eten bij inbegrepen. Dat is eigenlijk de enige meevaller want de goedkoopste tickets starten vanaf $4395. Als je de meest luxueuze behandeling wilt met een plekje voor je jacht en privéoptredens leg je al snel een duizelingwekkende $50.000 neer. Dit moet dan wel een onvergetelijke ervaring worden.

Fyre barst in de weekenden van 28 april en 5 mei los. Zorg dat je erbij bent!

Engage your senses

A post shared by FYRE FESTIVAL (@fyrefestival) on

Airows

Reageer op artikel:
Fyre Festival is het meest exclusieve festival deze zomer
Sluiten