Deze gruwelijke Fuselage Extreme Wilderness Cabin zet je met gemak overal neer

redactie 23 Feb 2019 Entertainment

Met zo’n ding willen we elke dag wel op pad gaan. De Britten van het bedrijf Tree Tents International (TTI) hebben een speeltje ontworpen wat kamperen naar een hoger niveau tilt. Dit is de Fuselage Extreme Wilderness Cabin, de natte droom van iedereen die graag kampeert.

De mannen van TTI haalden hun inspiratie uit de ruimtevaart. Het ding is een lichtgewicht, ijzersterk en makkelijk te vervoeren. Maar het belangrijkste van allemaal: je kan hem echt overal neerzetten. Wil je in een bergachtig gebied de nacht doorbrengen? Dan schuif je gewoon de afzonderlijk verstelbare poten uit. Is de ondergrond te zwak? Dan hang je ‘m in de bomen. Hij kan letterlijk overal staan. Of hangen natuurlijk.

Specs Fuselage Extreme Wilderness Cabin

Het hutje heeft een drielaags-geïsoleerde buitenkant en ramen met dubbele glazen. Daardoor kan je in elk seizoen eropuit trekken. Je kan ‘m ook nog krijgen met opties als een houtkachel of een warmte-installatie, ideaal voor in de winter. Verder is er nog een hele lijst met allerlei dingen die je zou kunnen toevoegen. Voor de milieuliefhebbers ook nog een geruststelling: de Cabin is van gerecycled materiaal gemaakt. Zie jij het nu al helemaal voor je? Met je vrienden of je vriendin je vakantie doorbrengen op de gruwelijkste plekken in je nieuwe Fuselage Extreme Wilderness Cabin… Dan moet je wel je portemonnee trekken, want hij gaat je zo’n 35.000 dollar kosten.

Reageer op artikel:
Deze gruwelijke Fuselage Extreme Wilderness Cabin zet je met gemak overal neer
Sluiten