Netflix dropt serie over het extravagante leven van zwaargewichtkampioen Tyson Fury

Netflix verwent ons met heel lekker kijkvoer. Er is een cameraploeg in het leven van zwaargewichtkampioen Tyson Fury gedoken en hier is de serie At Home With The Furys uit komen rollen. De serie gaat niet zo zeer over de uiterst succesvolle carrière van Fury, maar vooral over het dagelijks leven van de bokser. Wij zijn ontzettend benieuwd, want we kennen Fury als een vrij excentriek figuur.

Tyson Fury

Het lijkt wel een populaire trend te zijn in de bokswereld. Je pensioen groots aankondigen, maar vervolgens toch weer de ring in stappen wanneer een andere bokser je uitdaagt. Tyson Fury is ook niet onbekend met dit foefje. In At Home With The Furys krijgen we te zien hoe Tyson probeert om te gaan met z’n pensioen. The Gypsy King heeft het met zes kinderen vrij druk thuis. Gelukkig heeft hij z’n lieve vrouw Paris nog, voor wie ook een grote rol is weggelegd in At Home With The Furys.

At Home With The Furys

De trailer van At Home With The Furys ziet er veelbelovend uit. Tyson Fury heeft het lastig nadat hij z’n bokshandschoenen aan de wilgen heeft gehangen. De Engelsman bekent dat boksen het enige is dat hem voldoening geeft. Paris spreekt ook openlijk over de bipolaire aandoening, ADHD en depressies waar haar man dagelijks mee moet dealen. Er heerst zeker niet alleen maar een teneurstemming in de trailer, want we zien ook de Tyson Fury zoals we hem kennen. Excentriek, gevat, flamboyant, en recht door zee.

Ook Tyson’s jongere halfbroertje Tommy Fury komt aan het woord in At Home With The Furys. Je weet wel, die gast die Jake Paul afdroogde. At Home With The Furys bestaat uit negen delen en de serie staat al op Netflix. Ben je nog steeds niet overtuigd? Dan hebben we hieronder de trailer voor je!

Reageer op artikel:
Netflix dropt serie over het extravagante leven van zwaargewichtkampioen Tyson Fury
Sluiten