Funda Toppers #96: beeldige villa mét sauna én zwembad in het altijd mooie Bergen

Je hebt mooie huizen en je hebt deze villa in Bergen. Met een woonoppervlak van een ruime 500 m2 en een totaal perceel van 1908 m2 is dit dé locatie voor een heel goed feestje. Ben je de gasten zat? Dan duik je toch even lekker in je zwembad of trek je je even terug in je sauna. Autoliefhebbers opgelet! De garage is ook nog eens zo gebouwd dat jij er vijf auto’s in kwijt kunt.

Funda Toppers

Wat? Riante miljoenenvilla met poolhouse en zéér ruime garage.

Waar? Kom naar de Komlaan 6 in Bergen

Leukste feature? Poolhouse mét sauna en gigantische hobbygarage

Kost dat? €3.485.000, schiet jij effe voor?

Anders nog iets?

Buiten dat het huis werkelijk waar beeldig is, is het ook nog eens enorm zuinig. Het beschikt namelijk over energielabel A, beter krijg je niet. Ook slaap je onder een dak waar 72 zonnepanelen op liggen, dat betekent dat je overdag de was, afwas, droger of heater lekker kan laten draaien, want de stroom vloeit toch uit die panelen!

Voor de zomerdagen heb je een prachtig buitenzwembad waar je riant kan vertoeven. In het poolhouse heb je vloerverwarming, een bar en een uitschuifbare glazen wand. Hier kun je in de avond heerlijk eten, drinken en chillen met je kameraden. Voor de wellness-liefhebbers is er ook nog een sauna aanwezig, voor als je het nog niet warm genoeg hebt gekregen van dit huis. Om fit te blijven ga je natuurlijk naar je eigen homegym, waarom niet?

De inrichting van het huis is modern maar stijlvol. Wij zijn vooral fan van de stijl van de badkamers, waar je er overigens 3 van hebt. Je bent van top tot teen beveiligd met het ingebouwde én bijgeleverde alarmsysteem. Genoeg geluld, neem zelf maar een kijkje!

De volledige villa bekijk je op de site van Funda!

 

Reageer op artikel:
Funda Toppers #96: beeldige villa mét sauna én zwembad in het altijd mooie Bergen
Sluiten