Funda Toppers #94: gigantisch landgoed met complete manege vlakbij onze Oosterburen

Als wij denken aan pure luxe dan halen wij als snel een villa met een enorm stuk land voor de geest. In deze editie van de Funda Toppers nemen wij jullie mee door een villa, gelegen in het mooie Winterswijk. Doordat het vlakbij de Duitse grens is kun je je benzine en boodschappen mooi goedkoop aan de andere kant halen.

Voor paardenliefhebbers is dit huis een ware droom. Het huis beschikt namelijk over 28 paardenboxen, een stapmolen en wasplaatsen voor de paarden. Kortom, er zit een volledige paardenmanege bij je huis. Ook kun je je personeel goed kwijt, hiervoor zijn namelijk drie appartementen opgenomen op het landgoed.

Wat? Exorbitant groot landgoed compleet met manege.

Waar? Het prachtige Winterswijk, omgeven door alle rust die je nodig hebt.

Leukste feature: Binnen- én buitenzwembad.

Kost dat? € 3.250.000, maar dan heb je ook wat!

 

Gigantisch landgoed

Als we een kijkje binnen in het huis nemen worden we werkelijk waar omver geblazen. We zien een klassieke inrichting waarbij veel hout is gebruikt. Het past volledig bij de stijl van het huis. Waar wij dan weer minder fan van zijn is de keuken die wel heel gedateerd overkomt. Wat het dan weer volledig goedmaakt is dat in een van de kamers van het huis een volledige kroeg is opgenomen, inclusief stijlvolle barkrukken en Heinekentap. In de badkamers is er goed gebruik gemaakt van marmeren details. Ook beschikt het huis over een flink ligbad. Zoals wij al noemden komt het huis met groot binnen- en buitenzwembad. Om na het zwemmen even af te spoelen is hier uiteraard ook een douche bij aanwezig. De drie appartementen voor het personeel geven ons een beetje Landal-vibes. Slecht heeft je personeel het niet, want ook deze appartementen zien er keurig verzorgd uit. Het spektakelstuk van het huis is uiteraard de paardenmanege die aanwezig is. Als je niks met paarden hebt adviseren wij dan ook een ander stulpje.

Reageer op artikel:
Funda Toppers #94: gigantisch landgoed met complete manege vlakbij onze Oosterburen
Sluiten