Geef jij een fuifje? Dit heb je nodig

Iedereen wil het ‘perfecte’ fuifje organiseren. Maar hoe doe je dat? Een lastige vraag waar wij je maar al te graag mee helpen. De feestdagen liggen natuurlijk om de hoek en dat vraagt dan ook om een goed fuifje. Daarom willen wij jou graag helpen met het organiseren van het ‘perfecte’ fuifje. Dat doen wij aan de hand van een aantal makkelijke, maar zéér handige tips. Denk vooral aan de essentiële middelen, zoals bier in de aanbieding, een sterke DJ of band en natuurlijk mooie dames. Party like FHM met deze tips!

Bier

BIEEEEER! Dit staat natuurlijk boven aan de lijst. Een goed fuifje heeft altijd voldoende bier. Je wilt niet die gozer zijn die naar anderhalf uur zegt: ‘Sorry mensen het bier is op’. Nee, jij hebt een goede verzameling aan koud pils in huis. Het halen van een gigantische hoeveelheid bier kost je helaas wel vaak een rib uit je lijf. Om deze reden kwamen wij bij een handige tool terecht die ook jou gaat helpen bij het halen van de goudgele pretcilinders. Kijk eens bij Jumbo. Daar vind je de beste bieraanbiedingen, die elke week worden vernieuwd. Erg handig om goedkoop bier te halen voor je fuifje. Wij hebben al wat kratten gehaald.

Je maten

Het tweede onderdeel is minstens even belangrijk als het bier: Je maten. Je kunt ook een feestje houden in je eentje, maar dat is toch een beetje ‘sad’. Feest vieren doe je natuurlijk het liefst met al je maten. Het bier is al gehaald, dus nu moeten alleen je maten nog komen. Maar aangezien er pils koud staat, zullen de mannen vanzelf wel komen. Maak een Facebook-event aan en laat de mannen langskomen. Party-time!

Geluidsinstallatie

Je hebt het pils koud staan en al je maten zijn van de partij. Iedereen is comfortabel met een pilsje in de hand, maar toch mist er nog iets. Een lekker muziekje. Om ervoor te zorgen dat het hele huis kan genieten van jouw mooie muzieksmaak/collectie heb je een dikke geluidsinstallatie nodig. Het KEF LSX Wireless Music System is zo’n brute geluidsinstallatie en heeft de FHM-test doorstaan. Met deze speakers voorzie je elke hoek van de kamer met de vetste beats. Nu heb je geen last meer van ‘awkward’ stiltes, maar gaat het feest non-stop door. Wij adviseren wat Khalid.

Een toffe DJ of band

Deze vult de vorige tip mooi aan. Hoe zorg je ervoor dat de gasten nog meer uit hun dak gaan? Zorg dat je een band of DJ paraat hebt staan. Deze lui weten hoe ze het feest moeten brengen. Gooi een paar mixjes of solo’s erin en iedereen is de hele avond lekker aan te dansen. Heb jij toevallig een maat die kan draaien of spelen, dan vraag je hem natuurlijk en anders moet je het via een andere manier regelen. Gelukkig hebben we daar het internet voor. Weet je nou niet zo goed welke je moet kiezen van de twee? Neem dan snel even een kijkje, hier.

Mooie dames

Hoe maak je het feestje af? Met een paar mooie dames, duh. Als er een paar mooie dames op jouw feest aanwezig zijn, dan komen de rest van de gasten vanzelf wel naar binnenlopen. Bij deze tip kunnen we je verder helaas niet helpen. Hier moet je toch echt zelf stappen in gaan zetten.

Hanteer jij alle bovenstaande tips? Dan geef jij een episch fuifje. Veel succes mannen en maak er een knallend feest van!

Reageer op artikel:
Geef jij een fuifje? Dit heb je nodig
Sluiten