5 items van FREY clothing waarmee je totally fashionable proof bent (en win shoptegoed)

We hebben dit jaar al een paar keer een glimpje van de zomer op mogen vangen. Wat was dat lekker, toch? We kwamen alleen wel tot de pijnlijke conclusie dat onze zomergarderobe niet meer helemaal up-to-date was. We kunnen ons voorstellen dat we niet de enigen zijn met dit probleem. Gelukkig weten we nog wel een adresje waar je uitstekend de chillste t-shirts en sweaters kan halen en dat delen we maar al te graag met je. FREY clothing, it is.

Op de website van FREY clothing vind je namelijk hele lekkere en originele t-shirts en sweaters. Heerlijke basics, voorzien van een grappig logootje of zomerse all-over print ontwerpen. Bovendien zijn ze allemaal lekker betaalbaar. Wat wil je nog meer?

Hawaii Tee

Om maar lekker zomers te beginnen. Met deze tee val je sowieso op. We zien het al wel helemaal gebeuren deze vakantie op het strand. Da’s toch één en al vrolijkheid? Hier verkijgbaar.

Bikini Girl Tee | Black

Dit shirt is natuurlijk wel een smaakmaker. Je krijgt geheid opmerkingen over dit gave ontwerpje van FREY. Daarnaast is het gewoon heel chill om je kledingkast uit te breiden met wat zwarte t-shirts, daarmee zit je altijd goed. Hier verkrijgbaar.

Beer Tee | Stone Blue

Wie houdt er niet van een lekker biertje? Juist, mensen met een glutenallergie, maar daarnaast iedereen toch? Hoe chill is het als je jouw grote liefde als logo op je borst kan dragen. Wij weten niks beters. Hier verkrijgbaar. Je kan ‘m trouwens ook met een wijntje krijgen als je dat liever wilt.

Ni Hao Sweat | Donker Blauw

Mocht het wat frisser worden in de avonden, dan is het hebben van een fijne sweater een must. Hoe nice is het dat FREY daar ook al lang aan heeft gedacht. Deze trui is naast een warmhouder ook een geweldige gespreksopener. Ni Hao! Hier verkrijgbaar.

Toucan Sweat | Grijs Gemêleerd

Ook een gouden exemplaartje voor je truiencollectie. Een grappig tropisch vogeltje op die chest en je flaneert de hele beach kapot, zoals ome Beukers het zou zeggen. Hier verkrijgbaar.

Win shoptegoed bij FREY clothing

De keuze is reuze, op freycloting.com heb je nog meer toffe sweaters en t-shirts. Als je echt geluk hebt, dan win je wat shoptegoed bij ons, want we mogen 4 x shoptegoed van €50 weggeven. Wil jij die winnen? Like de postop Facebook en tag in de comments een vriend waarvan jij vindt dat z’n garderobe wel een upgrade kan gebruiken. Succes!

Reageer op artikel:
5 items van FREY clothing waarmee je totally fashionable proof bent (en win shoptegoed)
Sluiten