Franse straatkunstenaar Combo neemt geniaal wraak op schoonmaker

Redactie 23 apr 2017 Entertainment

Graffiti, ook wel street art genoemd, is een doorn in het oog van oude lieden die er geen donder aan vinden en gemeentes die weer een schoonmaakbedrijf moeten laten opdraven om de kunst te verwijderen.

Toch kunnen we wel zeggen dat een mooi straatkunstwerk een aanwinst voor de buurt is, het fleurt de boel op en je kijkt weer eens even op van je mobieltje om de schildering te bezichtigen.

De Franse artiest Combo neemt zijn werk uiterst serieus en probeert ook zoveel mogelijk mensen bij zijn kunstzinnige uitingen te betrekken. Zo schrijft hij vaak een tekst op de muur en vraagt hij op zijn Facebook-pagina aan zijn volgers hoe de zin afgemaakt moet worden. Het einde met de meeste likes zet hij vervolgens achter zijn tekst.

Nu had het bestuur van Parijs genoeg van een van zijn werken en huurden ze een schoonmaakbedrijf in om de tekening van de neefjes van Donald Duck te vernietigen. Combo stond toe te kijken toen zijn werk werd aangepakt en maakte een foto van de schoonmaker die hij vervolgens op de muur plakte toen die beste man even pauze nam of naar zijn minnares ging.

Het resultaat mag er zijn, dit is wraak nemen in stijl!

 

 

Beautiful Decay

Reageer op artikel:
Franse straatkunstenaar Combo neemt geniaal wraak op schoonmaker
Sluiten