Microsoft kondigt überracegame Forza Horizon 4 aan en ‘ie is geniaal

Redactie 11 jun 2018 Entertainment

Het is zeker niet het laatste gamenieuwtje wat van ons krijgt voorgeschoteld. De E3 is bezig en daar smullen we elk jaar van. Microsoft kondigde in hun persconferentie Forza Horizon 4 aan. Wij houden van snelle auto’s en van dikke games, dan valt Forza hier mooi tussenin.

Dat ‘ie er zou komen, was vrijwel zeker. Wat voor nieuwe dingen we zouden terug zien in het spel, was nog niet bekend. Nu de perspresentatie van Microsoft is afgelopen zijn we als vanouds weer helemaal verliefd op de Forza Horizon. Wij houden van snelle auto’s en van dikke games, heeft Forza het nu net van beiden. De vorige spellen waren al gigantisch.

Dikke Multiplayer

Forza Horizon 4 heeft een uitgebreide multiplayer modus. Heel lekker, want was er nu niet beter dan tegen je maten te racen. Je wilt immers laten zien dat jij beter overweg kan met een Lamborghini Huracan dan je beste vriend. Je kunt nu met grote aantallen spelers in één map racen. Zo kun je snel een potje crossen, maar ook rondrijden in de wijde verte om weer mooie landschapjes te ontdekken.

Quattro Stagioni

Het mooie is dat de game een speciale seizoenenmodus in het spel heeft gestopt. Zo kun je in de winter over ijs en sneeuw scheuren en in de herfst over het gladde regenachtige takjeswegdek rijden. Natuurlijk heeft elk seizoen zijn voor -en nadelen en jij wilt natuurlijk heer en meester van de seizoenen worden. Het spel komt uit op 2 oktober voor Windows 10 en de Xbox One.

Check ook even onze E3 pagina waar je alle info over de beurs der beurzen kunt vinden.

Reageer op artikel:
Microsoft kondigt überracegame Forza Horizon 4 aan en ‘ie is geniaal
Sluiten