Nieuwe trailer Ford v Ferrari toont de ultieme racemissie

redactie 16 Sep 2019 Entertainment

“We are gonna bury Ferrari at Le Mans” Met deze killerqoute beloofd dit nieuwe racespektakel een absolute hit te worden. Ford v Ferrari vertelt het echte verhaal van de Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en de Britse coureur Ken Miles, gespeeld door Christian Bale. Zij waren het vreemde team dat Ford had samengesteld om een raceauto te ontwerpen die de eeuwige Le Mans-winnaars Ferrari van de baan kon blazen. 

Hollywood A-Listers

Met Matt Damon en Christian Bale in the house, heeft Ford v Ferrari de Hollywood-cast die het verdient. Dit indrukwekkende raceverhaal over twee vreemde vogels die het grote Ferrari moeten inmaken, verdient dan ook onze aandacht. Zelfs als je niet eens van racen houdt is dit een bijzonder verhaal om van te genieten. Het helpt natuurlijk wel als jouw hart sneller gaat kloppen van dikke motoren, hoge snelheden, rivaliteit en crashes. Maar al om al is het een indrukwekkende biosscoopervaring met prachtige shots en sterke dialogen.

Poster: 20th Century Fox Poster: 20th Century Fox

Één missie

In de trailer wordt het al snel duidelijk. Er is één missie: Fuck dat arrogante Ferrari! Wij laten ze zien wat een raceauto is. Het schattige en familie-achtige Ford gaat de strijd aan met het ultieme racepaard Ferrari. Hun wapen: Twee alternatievelingen met een omstreden relatie. Hun partnerschap kan uitgroeien tot een groot succes, maar kan ook net zo goed torpederen. In de trailer zie je Bale en Damon als twee schooljongens worstelen, om het uiteindelijk af te sluiten met een ijskoude Coke en wat beledigingen richting elkaar. Deze ultieme racefilm lijkt dan ook alles in huis te hebben, van ups-and-downs tot hevige successen. Zet je schrap en doe je gordel strak om.

True story

Zoals al eerder genoemd is het gebaseerd op een echt verhaal. Het zijn niet zo maar twee mannetjes die hier centraal zijn. Het zijn echte racelegendes die onderdeel zijn van een indrukwekkende historie. Dit geeft het verhaal dan ook een extra lading. Start de motoren, druk die pin in en race naar de dichtstbijzijnde bioscoop. Vanaf 14 november is de film te zien in de bioscoop. Are you ready for(d) the 24h of Le Mans?

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer Ford v Ferrari toont de ultieme racemissie
Sluiten