Dit zijn de foodfluencers die jij moet volgen op Instagram

We doen het allemaal en krijgen er meteen honger van, eindeloos filmpjes kijken van de lekkerste recepten op Instagram of TikTok. Van pasta tot tiramisu en van zelfgemaakte dumplings tot lasagne. Met deze korte kookfilmpjes zorg je ervoor dat iemand direct aan het watertanden is. Wij hebben wel een paar favoriete foodfluencers en delen deze graag met jullie!

Chefke Luc

Chefke Luc is een heuse kookheld op Instagram. Met zijn 143.000 volgers deelt hij wekelijks de lekkerste recepten met een twist. Zijn concept is om de vragen van de kijker te beantwoorden. Dus zeg jij ‘kan je een stamppot maken, maar dan lekker?’, dan zegt Luc ‘tuurlijk chefke’ en zal hij een heerlijke stamppot voor je klaarzetten. Zijn ludieke wijze van omgaan met eten maakt de filmpjes ook nog eens grappig om te kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ChefkeLuc (@chefkeluc)

Waar we allemaal wel eens mee zitten, is de vraag wat we nou weer moeten maken voor lunch. Chefke Luc helpt je uit de brand met zijn geweldige rubriek klassieke broodjes maar dan lekker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ChefkeLuc (@chefkeluc)

Sanne van Lierop

Opgelet voor de glutenvrije, lactosevrije en vegan lovers. Deze spontane foodfluencer staat bekend om haar gezonde en makkelijke gerechten die ook nog eens vaak lactose- en glutenvrij zijn! De gerechten die je voorbij ziet komen op haar Instagram bevatten vaak veel groentes. Heerlijk toch, van die simpele en pure recepten?! Laat dat nou ook net de naam zijn van haar eerste kookboek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne | gezonde & makkelijke recepten (@sannevanlierop)

Student_nutritionnn

We vergeten natuurlijk de studenten onder ons ook niet! De maaltjes die deze jongen maakt zijn heerlijk en niet duur.  Mocht jij nou geen student meer zijn, dan betekent dat zeker niet dat je deze gerechten niet kan maken hoor. Als je ons vraagt wat ons favorietje is, dan is dat zeker de studenten loaded sweet patato.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Student nutrition (@student_nutritionnn)

Pien laat haar eten zien

Deze Amsterdamse knapperd wordt zo geliefd door haar publiek, dat ze ondertussen als twee kookboeken heeft uitgebracht. Van zoet tot hartig, bij Pien ben je aan het juiste adres. Haar heerlijke citroen-maanzaadcake met frosting en gezouten pistache moet je een keer maken hebben wij begrepen uit betrouwbare bronnen hier op de redactie! Verder weten wij zeker dat je binnen één keer scrollen over haar Instagram een gerecht hebt gevonden dat jij vanavond op tafel wil zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @pienlaathaaretenzien

Kitty’s Catch

Deze bourgondische chick kookt in haar huisje in het Brabantse Breda, maar als je haar gerechten ziet lijkt het zo uit een restaurant. Haar fotografie skills liegen er overigens ook niet om. Van heerlijke amuses tot Côte de Boeuf in portsaus. Ben jij opzoek naar net wat meer culinaire gerechten om te maken, dan zijn jij en Kitty’s Catch zeker een match!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kitty’s Catch (@kittyscatch)

_foodplaces_

Bij deze meid zouden wij wel aan tafel willen zitten. Als je over haar Instagram heen scrolt, dan begin je meteen te watertanden. Haar kleurrijke recepten, die een draai geven aan de recepten die we allemaal al kennen, willen we allemaal wel eens proberen! Om je een klein voorbeeldje te geven: flatbread met scrambled egg en gamba’s. Als je het zo leest denk je, huh? Maar als je het ziet denk je, ik wil het nu!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FOOD PLACES (@_foodplaces_)

Reageer op artikel:
Dit zijn de foodfluencers die jij moet volgen op Instagram
Sluiten