Verwen je smaakpapillen op het Aziatisch food Walhalla, JOY festival

En visje op een bedje van rijst, rauwe visknabbels, rijstige lekkernijen of een vissig zeewierrolletje… We hebben het hier natuurlijk over sushi. Gaan jouw smaakpapillen spontaan een vreugdedansje doen bij het horen van deze woorden? Dan wil jij het Sushi & Asian Streetfood Festival JOY absoluut niet missen aankomende zomer.

1, 2 en 3 september kan je in het Utrechtse Griftpark terecht om al je Aziatische eetlust te bevredigen. En dan hebben we het niet over een aftands aftreksel van een sushirestaurant in vorm van een all-you-can-eat schuur, maar over een paradijselijk openluchtrestaurant.

JOY

Drie dagen lang kan je je tegoed doen aan een bonte verzameling van de meest verrukkelijke Aziatische smaakexplosies. Denk aan Yakitori, Bao Buns, Okonomiyaki en Japanse poffertjes. Door het speelse decor en de excessieve verzameling van vrolijke lampionnen en Japanse parapluutjes, begeef jij je volledig in Aziatische sferen. Nadat je al dat lekkers hebt weggespoeld met een verfrissend drankje, kan jij je begeven richting de karaoke scene. Wil je dit voor jezelf, en voor de mensen om je heen draagbaarder maken, trakteer je gezelschap dan op een alcoholische versnapering. Bij de cocktailbar kan je namelijk terecht voor een lekker Aziatisch biertje, goed wijntje of exotische cocktail met ingewikkelde naam.

JOY festival
Foto: Peter Lodder fotografie

Mocht karaoke nou niet helemaal jouw ding zijn, dan kan heerlijk uitbuiken bij het entertainment in het park, terwijl de DJ voor de lekkerste plaatjes zorgt. En als je echt een zware week achter de rug hebt, kun je er zelfs nog voor kiezen om goed onder handen genomen te worden in vorm van een massage.

JOY festival is geschikt voor jong en oud en toegang is gratis. Maar vergeet niet je pinpas mee te nemen, want op locatie geldt een ‘pin only’ beleid. Heel veel eetplezier, enJOY!

Reageer op artikel:
Verwen je smaakpapillen op het Aziatisch food Walhalla, JOY festival
Sluiten