Floyd Mayweather gaat Jake Paul trainen voor gevecht tegen KSI

Redactie 20 feb 2018 Entertainment

Er is een hype gaande waarin YouTubers in de boksring gaan knokken met elkaar. Als eerste stonden KSI en Joe Weller tegenover elkaar waar KSI won. KSI? Was dat niet die multimiljonair door FIFA te spelen? Inderdaad ja. KSI daagde na het gevecht elke YouTuber uit die durfde maar noemde als voorbeeld de Paul Brothers. Nu heeft Jake Paul bekend gemaakt dat niemand minder dan de ongeslagen Floyd ‘Money’ Mayweather hem gaat trainen mocht het gevecht er komen.

De hype van vechtende YouTubers woekert maar voort, en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Iedereen schijnt met elkaar de ring in te willen stappen, maar vooral wil iedereen met KSI, de zogenaamde ‘reigning champion’, vechten. KSI heeft namelijk in het eerste officiële boks gevecht tussen twee populaire YouTubers (KSI en Joe weller) gewonnen.

Na te hebben aanschouwd hoeveel views zo’n gevecht oplevert (het gevecht tussen KSI en Joe Weller leverde 16 miljoen views op) lijken bijna alle grote YouTube-sterren geïnteresseerd in een boksgevecht. In een video behandeld KSI alle grote YouTubers die hem hebben uitgedaagd, onder andere: Vitalyzdtv, FouseyTube en FuriousPete.

Jake Paul werpt zichzelf ook in de schijnwerper, de grootste feud lijkt te zijn ontstaan tussen hem en KSI. Echter wilt Jake Paul heel graag MMA doen in plaats van boksen. Dit terwijl KSI heel duidelijk het over een boks-wedstrijd had. Dit komt waarschijnlijk omdat de Paul broers vroeger aan worstelen hebben gedaan en daarom denken met MMA te kunnen winnen. Om het nog allemaal interessanter te maken komt Jake met een video waarin hij bekend maakt dat Floyd ‘Money’ Mayweather zijn trainer gaat zijn voor het gevecht. De ongeslagen bokser wordt gezien als een van de beste boksers aller tijden. De hectiek rondom dit YouTube gevechten gaat maar door en door.

Wie KSI uiteindelijk gaat bevechten blijft een raadsel, dat er nog YouTube gevechten gaan komen is een feit. De video’s leveren views op en waar geld te verdienen valt is altijd een weg. Het is slechts wachten tot er iets officieels bekend wordt gemaakt. Maar het feit dat mensen zoals Mayweather hun naam eraan koppelen betekend dat dit groter kan worden dan iedereen had verwacht.

Foto: Instagram KSI

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather gaat Jake Paul trainen voor gevecht tegen KSI
Sluiten