Deze Floris van Bommel schoenen wil je hebben

redactie 11 Aug 2019 Entertainment

Als je op zoek bent naar een betaalbare schoen met ook nog eens goede kwaliteit, dan zijn de schoenen van Floris van Bommel jouw patta’s. Het design, de kwaliteit en de pasvorm zorgen ervoor dat je niets anders meer wilt. Als je eenmaal op een Floris van Bommel hebt gelopen dan ben je verkocht. En oja, schoenen maken de outfit. Dus check hier voor welke schoenen jij wilt gaan.

1 Sportieve witte sneaker

Deze toffe sneaker van Floris van Bommel kost €129,90 en past onder elke outfit. Gooi er een goede spray over heen en je hoeft ook niet bang te zijn dat ze vies worden.

sneaker Floris van Bommel

2 Skater sneaker

Voor een nonchalante look is deze toffe sneaker perfect. De rafels aan de onderkant van de schoen geven net wat extra’s waardoor je zeker weten indruk maakt. Deze patta’s zijn voor  €129,90 is van jou.

Floris van Bommel

3 Zakelijk schoeisel

Moet je indruk maken bij je schoonfamilie of heb je een zakelijk diner? Dan past deze schoen uitstekend bij deze gelegenheid. Het maakt jouw outfit net iets netter. Ze kosten €159,50.

Floris van Bommel

4 Motieven en prints

Ben jij die dude die bekend staat om zijn schoenen met gekke prints en motieven? Dan mag deze Van Bommel niet in jouw collectie ontbreken. Deze toppers kosten €149,90 en je hebt er lang plezier van.

5 Voor elke gelegenheid

Voor de mannen waarbij de lijfspreuk ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ op hun buik geschreven staat, is deze sneaker perfect. Deze schoen past onder elke outfit en zal dan ook nooit teleurstellen. Basic, maar tof voor €129,00.

6 Camouflage

Als kleur meer jouw ding is, dan maak je een goede zet als je kiest voor deze patta’s. Voor €149,00 zijn deze groene lopers van jou.

Sale

Zit er geen model voor je tussen? Check dan zelf nog de website voor de hele collectie. En anders kun je altijd nog in de gabor sale kijken of daar iets voor je tussenzit. Gabor bestaat al meer dan 60 jaar en behoort wereldwijd tot een van de grotere binnen de schoenenbranche. Ze kenmerken zichzelf als modieuze actuele schoenen, met kenmerkende en hoogwaardige pasvorm. Grote kans dat je hiertussen dus ook wel een paar lekkere modellen ziet staan. You’re welcome bro.

 

Reageer op artikel:
Deze Floris van Bommel schoenen wil je hebben
Sluiten