Flat D maskeert de nasty luchtjes van jouw scheten

redactie 22 Jul 2019 Entertainment

We kennen allemaal iemand die een overmatige hoeveelheid scheten produceert op een dag, sommigen zullen nu even in de spiegel moeten kijken. Je kunt moeilijk de hele dag je gassen laten lopen, waarschijnlijk zullen je collega’s dat niet zo tof vinden. Toch kan het wel met dit speciale inlegkruisje, die filtert namelijk jouw scheten.

‘Better out than in’, deze quote wordt bij Shrek gebruikt voor boeren, maar geldt natuurlijk even goed voor scheten. Inhouden kan soms echt zwaar ongemakkelijk zijn, maar het is ook weer ongepast om keihard te ruften in gezelschap. Daarvoor is dit dus de perfecte uitvinding.

Filter

Het bedrijf Flat-D Innovations zit achter deze geniale uitvinding, als het werkt dan hè. Dat vragen wij ons namelijk toch wel af, eerst zien dan geloven. Wij kunnen ons scheten heugen die zich door niets laten tegenhouden, dan moet je wel met heel zwaar geschut komen om die verrotte ei of bloemkool lucht weg te vagen.

Houtskool

Het geheim van Flat-D Innovations is houtskool, dat moet die vreselijke stank die je uitpuft maskeren. Je kunt het inlegkruisje wassen zodat je het vaker kunt gebruiken, mocht je een fervent bruinen bonen eter zijn bijvoorbeeld. Voor de hoge nood heb je ook wegwerp modellen, mocht je ineens een zieke scheet aanval krijgen kun je het hiermee een beetje verbergen.

Reageer op artikel:
Flat D maskeert de nasty luchtjes van jouw scheten
Sluiten