EA kondigt grote veranderingen aan voor FIFA 20 career mode

redactie 8 Aug 2019 Entertainment

Iedereen die fanatiek FIFA speelt weet dat EA zich vooral op Ultimate Team richt als het gaat om grote veranderingen in de game. Toch mogen we weer hopen want EA heeft wat plannen aangekondigd voor een vernieuwde FIFA 20 Career Mode. Eindelijk!

De carrière modus mag van ons vooral wat realistischer. Het is zo makkelijk om met een club als Excelsior binnen een paar seizoenen de beste club van Europa te worden, dat is gewoon niet leuk. Wat dat betreft kun je dan beter Football Manager spelen. EA laat weten dynamische persconferenties, updates voor spelers potentie en nog veel meer in te bouwen in de mode.

Teamgeest

Dit was vroeger een dingetje in FIFA, dat je de teamgeest hoog moest houden. Dat komt nu dus terug. Zo moet je spelers genoeg speeltijd geven, wensen van spelers inwilligen en ze op de hoogte houden van transfers. Het komt erop neer dat alle keuzes die je maakt, invloed hebben op de moraal van je spelers.

FIFA 20 Career Mode
Bron: EA

Uiterlijk manager

Je kunt ook het uiterlijk van je manager veel uitgebreider aanpassen. Eerst kon je kiezen uit een paar standaard trainers, maar nu kun je dat iets meer finetunen. Als je later in je carrière ontevreden bent over je outfit, kun je die ook nog aanpassen.

FIFA 20 Career Mode
Bron: EA

Dynamisch potentieel

In FIFA 20 worden de prestatie van spelers op het veld belangrijker dan in voorgaande delen. Het gaat niet om het potentieel die een speler standaard heeft gekregen in het spel, maar hoe goed hij presteert op het veld. Als een speler veel goals en assists op zijn naam zet, heeft dat een positieve invloed op zijn potentieel. Zo zijn oudere spelers ook bruikbaarder in het spel.

FIFA 20 Career Mode
Bron: EA
Reageer op artikel:
EA kondigt grote veranderingen aan voor FIFA 20 career mode
Sluiten