Met deze fietstrainers raak jij binnen no time in vorm

redactie 25 Jun 2019 Entertainment

Ook al ligt de sportschool op een steenworp afstand, het blijft soms lastig om jezelf die richting op te dirigeren. Met deze fietstrainers laat je de apparatuur lekker richting jouw huis komen. Wij hebben drie verschillende keuzes voor je op een rijtje gezet. 

Wahoo KICKR Snap fietstrainer

Dit is de basisvariant en voldoet aan alle eisen die je aan een fietstrainer kan stellen. De trainer beschikt over een elektromagneetrem en via Bluetooth kan je hem verbinden met populaire trainingsapps zoals Zwift en Fulgaz. Als nadeel tegenover de duurdere Direct Drive trainers heb je wel te kampen met bandslijtage en meer geluidsproductie. Bovendien is deze trainer zeer nauwkeurig, maar voor extra precisie en weerstand moet je toch echt een duurdere versie aanschaffen.

fietstrainers

Wahoo KICKR CORE fietstrainer

De Core gaat een stap verder dan de Snap, met zijn 1800W krachtbron en een max. stijgingspercentage van 16%. Door de Direct Drive is de Core een stuk stiller dan de Snap en mede door zijn vliegwiel van 5,4 kg is de Core bijzonder nauwkeurig in zijn metingen. De gemeten wattages wijken nooit meer dan 2% af van de realiteit, wat zeer nauwkeurig is.

fietstrainers

Wahoo KICKR Power fietstrainer

De Power-variant is de Rolls Royce onder de fietstrainers. Met zijn 2200W krachtbron, vliegwiel van 7,25 kg en bijbehorend max. stijgingspercentage van 20% is dit de absolute top. Bovendien wordt hij geleverd met een cassette en cadans-sensor. Toch nog eens alle trainers vergelijken? Via de webshop Frank.nl heb je een compleet overzicht.

fietstrainers

Productconfigurator van Frank.nl

Bij de webshop van Frank is het bovendien mogelijk om je eigen fietstrainer van Wahoo in elkaar te draaien. Dit doe je door een trainer uit te kiezen en de accessoires toe te voegen die je er graag bij wil hebben. Ook krijg je korting op deze extra artikelen en krijg je er tijdelijk een gratis trainingsmat bij (ter waarde van €69,99).

fietstrainers

Winactie

Geld tekort, maar toch graag zo’n fietstrainer in je huis hebben? Dan hebben we goed nieuws! We geven in totaal drie prijzen weg. De hoofdprijs is een kekke fietstrainer ter waarde van € 1.199 te winnen in de vorm van de Wahoo KICKR Power. Zo kan jij straks ook trappen op een fietstrainer in je studentenkamertje. Verder geven ze ook een tweede en derde prijs weg in de vorm van de Roam en de  Tickr X. Als dat nog niet genoeg is kun je ook nog eens gebruik maken van de kortingscode liveslowridefast, waarmee je voordelig mooie dingen kunt kopen. Wil je een van deze prijzen winnen? Ga naar FRANK.nl om mee te doen aan de prijsvraag en kans te maken op deze topprijs!

Reageer op artikel:
Met deze fietstrainers raak jij binnen no time in vorm
Sluiten