Fietser gaat door de regen in een enorme kartonnen doos

Je zal op zich wel een beetje vreemd opkijken. Je fietst door de regen, kom je ineens een fietser tegen  verpakt in een grote kartonnen doos. Dit alles gebeurde in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington. Hoewel we ons afvragen of karton wel zo’n goed idee is. Er blijkt meer achter te zitten.

Karton wordt namelijk heel zompig van zoveel nattigheid. De zogenaamde ‘Box Man’ werd een enorme sensatie op het internet en ging hartstikke viral. Allerlei speculaties gingen over de sociale media. De enige die de ‘waaromvraag’ kon beantwoorden worden is de Box Man zelf.

Een mysterie

Hij wil anoniem blijven. Gelukkig was het voor hem vrij makkelijk om zijn identiteit verborgen te houden door zijn kartonnen harnas. De beste man wilde de doos vanaf zijn werk meenemen voor zijn kiddo’s. Het moest dienen als speelgoed. Maar ja, probeer zo’n gevaarte maar eens mee te nemen op een tweewieler.

Creatieve fietser

Gelukkig ontbrak het deze gast niet aan creativiteit. Hij maakte kijkgaten en gaten voor zijn armen om de fiets goed te kunnen besturen. Het regende, dus hij bleef lekker droog, dat is op zich stom toeval én mooi meegenomen. Zelfs sprak hij de wijze woorden: “Het was waarschijnlijk leuker om naar te kijken dan om te doen”, zei de baas in de Nieuw-Zeelandse pers.

https://www.youtube.com/watch?v=PdfONU6BmLM

Stuff

Reageer op artikel:
Fietser gaat door de regen in een enorme kartonnen doos
Sluiten