Speelgoedbedrijf uit Eindhoven geeft 1 miljoen fidget spinners weg

redactie 22 Jun 2019 Entertainment

Fidget spinners waren een paar jaar geleden een grote hype, maar uiteindelijk plofte de boel weer even snel in elkaar als dat het opkwam. Voor speelgoedbedrijf Toi-Toys International in Eindhoven was het goed zaken doen. Ze verkochten maar liefst 37 miljoen spinners maar bleven met een partij van 1 miljoen spinners zitten. 

Nu de rage erop zit willen ze er vanaf en daarom geven ze die spinners allemaal weg. Volgende week vindt deze weggeefactie plaats. De directeur rekende alvast uit dat er 20.000 mensen moeten komen om alles kwijt te raken. In onderstaande video zie je hoe bizar veel ruimte die 1 miljoen spinners innemen. Logisch dat ze wegmoeten dus. Een flinke schadepost van 1.8 miljoen euro, hoewel het speelgoedbedrijf natuurlijk ook goed geboerd heeft met alle eerdere verkopen.

Zak vullen met 70 spinners

Als je zelf wat fidget spinners wil scoren dan moet je volgende week zaterdag 29 juni vanaf 10 uur bij de Jan Hilgersweg 9 in Eindhoven zijn. Daar mag je dan een tas vullen ter grootte van ongeveer 70 spinners.

Reageer op artikel:
Speelgoedbedrijf uit Eindhoven geeft 1 miljoen fidget spinners weg
Sluiten