FHM’s Vuurwerktips: Top Vuurpijlen (en win €150 aan vuurwerk)

redactie 26 dec 2016 Entertainment

Het is kerst! En wat krijg je met kerst? Precies! Cadeautjes. Het jaarlijkse knalfestijn van Oud & Nieuw staat voor op de deur te rammelen. Champagne, oliebollen en natuurlijk vuurwerk! Wil je een beetje indruk maken op de buurmannen en buurmeisjes, dan dien je natuurlijk wel over mooi spul beschikken. Wij zetten samen met onlinevoorverkoop.nl de mooiste dingen voor je paraat die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog 150 euro aan vuurwerktegoed weg!

1. De echte Tolle Lola
Ze is er weer hoor, de oldskool gillende keukenmeid! Deze Duitse Tolle Lola is een pittige tante die weet hoe ze aandacht te trekken. Na het ontsteken van haar lont, schiet Lola krijsend de lucht in. Vertier verzekerd. Bovendien is deze vuurpijl machinaal geproduceerd in Duitsland, dat staat garant voor kwaliteitsproductie. 
Prijs: Van €5,99 voor €4,99 
Hier verkrijgbaar 
 

2. DRGN Briljant Colours
De DRGN Brilliant Colours is een klein, maar geweldig pakket vuurpijlen. Laat het kleine formaat je niet op het verkeerde been zetten. Size doesn’t matter, power does! De dikke vulling in deze DRGN vuurpijlen zorgen voor een ultieme burstknal met verschillende siereffecten.
Prijs: €11,99
Hier verkrijgbaar

3. ZERO Gravity Vuurpijlen
Dit is een set met negen verschillende geweldige vuurpijlen. In het vuurwerkpakket Zero Gravity zitten 5 extreem zware mortiervuurpijlen, en 4 zware siervuurpijlen. Dit is echt de must-have voor de liefhebber van vuurpijlen!
Prijs: €34,99
Hier verkrijgbaar

Win 150 euro aan vuurwerk!
Maar als je echt geluk hebt dan win je gewoon effe die €150 aan vuurwerktegoed die we weggeven. Kun je besteden bij onlinevoorverkoop.nl. Wat je moet doen om te winnen is het volgende:
1. Like dit artikel
2. Tag een je favoriete vuurwerkvriend  
3. Succes!

 

Reageer op artikel:
FHM’s Vuurwerktips: Top Vuurpijlen (en win €150 aan vuurwerk)
Sluiten