FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterrentracks om op te dansen voor de maand mei

Daar waar de zon steeds langer begint te schijnen, de temperatuur begint op te lopen en het festivalseizoen serieus gestalte begint te krijgen, hebben we een verse lading zonnige dancetracks toegevoegd aan onze fameuze playlist. FHM selecteerde voor jou louter tracks die je de komende zomer terug gaat vinden in de hogere regionen van de charts. Vergeet niet waar je ze het eerste hebt gehoord.

Luister naar de muziek waar wij van houden en abonneer je op onze Spotify afspeellijst!

Claptone – The Drums (Din Daa Daa)
Het gemaskerde mythische wezen Claptone legt met ‘The Drums’ andermaal een puike discobeat op de draaitafels. Adios, wij zijn naar de din daa-daa-dansvloer!

Whilk & Misky – Only A Drink
De muziek van Whilk & Misky staat garant voor een fijngevoelige combinatie van techno, blues en folk. We zijn dan ook blij verrast door de aankondiging van een nog te verschijnen EP ‘My Round’.

Wankelmut – Almost Mine
Wankelmut oogstte in 2012 al wereldfaam met zijn versie van One Day / Reckoning Song in 2012. Met ‘Almost Mine’ heeft de jonge Duitse knaap ongetwijfeld wederom goud in handen.

Kayex – My Friends
Deze ontspannen track heeft alles in huis wat je van een zomerhit mag verwachten: een zalig zanglijntje, een soepele gitaarakkoorden en funky bassloopje. Kom maar door met de Australische vrienden van Kayex!

Mickey Ft. Maelan – I’ll Be There
Mickey’s ‘I’ll Be There’ laat zich het best omschrijven als luchtige, moderne zomerpop. Al met al een fijne verwelkoming in onze onvolprezen playlist.

Phoenix – J-Boy
De Franse indierockers van Phoenix gooien op de bombastische productie ‘J-Boy’ liefdevol in de rondte met glitterende synths. Album nummer zes Ti Amo is onlangs aangekondigd en komt uit op 9 juni.

Odesza – Line Of Sight (feat. WYNNE & Mansionair)
Na ruim twee jaar stilte is het electro-duo uit Seattle terug nieuw materiaal. Catchy vocalen, meeslepende beats en speelse synths zijn de ingrediënten van het grootse ‘Line Of Sight’.

Junior Sanchez – You, I & The Music
Tegenstribbelen heeft geen zin, dit is een plaat die iedereen in een mum moeiteloos naar de dansvloer dirigeert. Met de focus op disco en house brengt Junior Sanchez een klapper waar je simpelweg niet omheen kan.

Nick Murphy ft. Kaytranada – Your Tim
Nick Murphy aka Chet Faker en producer Kaytranada in een nummer? Dat kan niet anders dan een top track worden. Nou, dat is het dus ook. Kersvers van de sinaasappelpers. Fan? 26 november staat hij in Paradiso.

Oliver Koletzki – Planetarium
Andermaal bewijst Oliver Koletzki een producer te zijn die zijn vak verstaat. Nog deze maand zal het Duitse fenomeen een nieuw album uitbrengen dat luistert naar de titel ‘The Arc of Tension’.

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterrentracks om op te dansen voor de maand mei
Sluiten